10. Inglourious Basterds (2009 juuni)

Itaalia 70ndate aastate sõjafilmi remake`i lavastajaks on Quentin Tarantino ning kaasa lööb seal muidugi värvikas näitlejatekaader: Brad Pitt, Eli Roth, koomik Mike Myers, lisaks veel mitmed  Euroopa näitlejad.

II maailmasõja ajal tegutseb Natsi-Saksamaa armee sees juudi-ameerika salarühm, kes kes kustutavad järjekindlalt natsikomandöride eluküünlaid. Tarantinole omaselt koosneb film peatükkidest, seekord on neid viis.

9. Terminator Salvation (2009 juuni)

Märulisaaga Terminator neljas osa. Seekord on juhtrollis Christian Bale, kes mängib küborgite vastase armee juhti John Connorit.

Terminaatori mängimisega kultusnäitlejaks tõusnud  Arnold Schwarzenegger filmis kaasa ei tee. Ta on liiga ametis California osariigi juhtimisega.

Filmi lavastab McG (Charlie Inglid).

8. Monsters vs Aliens (2009 aprill)

Dreamworksi animafilm.

Tulnukad tahavad vallutada maailma ning koletiste appikutsumine parim plaan, millega USA valitsus suudab välja tulla. Jah, sisu on primitiivne ja samas segane korraga.

Vaata parem treilerit

7. Avatar (2009 detsember)

James Cameroni kauaoodatud ulmefilm, mille eelarveks väidetavalt 200 miljonit dollarit.

Peaosas Sigourney Weaver, kellele tulnukateema peaks ülimalt südamelähedane olema.

Vaata teaserit

6. Angels & Demons (mai)

Dan Browni bestselleri põhjal valminud film, millele võib oodata samasugust kriitikute hukkamõistu kui Da Vinci koodi puhul. Peaosas muidugi taas Tom Hanks, lavastab Ron Howard.

5. X-Men Origins: Wolverine (mai)

Film jägib X-meeste koomiksi- ja filmisarja kõige karismaatilisema tegelase Wolverine`i (Hugh Jackman) elu 17 aastat enne esimest filmi. Vastuse saavad küsimused, nagu kust pärinevad Wolverine`i küüned ja kummaline soeng.

4. Watchmen (märts)

Alan Moore`i koomiksil põhinevale filmile oodatakse suurt triumfi.

Muidugi räägib teos taaskord superkangelaseks olemise traagikast.

3. Star Trek (mai)

Maailma kuulsaima ulmesarja filmiversioon. Hääbuvat näitlejakarjääri püüab filmis taaselustada Winona Rider. Lavastajaks J.J Abrams.

2. Public Enemies (juuli)

Sisukate märulifilmide meister Michael Mann on ühte filmi saanud kokku superduo - Johnny Deppi ja Christian Bale`i. Esimene neist mängib gängsterit, teine aga FBI agenti. Filmi adaptsioon põhineb Bryan Burrough` samanimelisel raamatul.

1. Harry Potter and the Half-Blood Prince (juuli)

Harry Potteri sarja kuues film.