E-looming Vanim järjepidevalt ilmuv ajakiri Looming on eeskujuks paljudele noorematele: kirjandusmagasin ilmub nüüdsest ka e-ajakirjana. Hoiab kokku riiulite ruumi, hoiab mõned puud metsas püsti.

Priit Kutseri lahkumine armuturult Eesti kõige vähem ihaldatud poissmees Priit Kutser tegi avalikuks suhte Siret Kotkaga ja nii kindlustas ta endale Eesti kõige vähem ihaldatava naisemehe seisuse.


Priit Kutser Eelmine Ekspress avalikustas Eesti kõige vähem ihaldatava naisemehe Kutseri kui paadunud poliitiliste netikommentaaride tulistaja. Nädalalõpus kasutas netisõdur vastaste mustamiseks ränka tragöödiat Haapsalus. Ja kindlustas endale Eesti kõige vihatuma mehe seisuse. Tema Facebooki-kaaslased puksisid ta isegi FBst välja.     

Gaddafi ja pojad on lubanud sõdida Liibüa rahva vastu kuni viimase kuulini. Et hoida läänt sekkumast, on vana kolonel seejuures ähvardanud avada emigratsioonikraanid ja lasta soovijad Euroopasse. Väga küüniline. Nagu ka ELi vaoshoitus nii selle hirmu kui Liibüa maagaasi ja nafta janu tõttu.

ALAS