„Bortnjanski, Lvov, Šiškin, Rjab­tšenko, Kedrov, Turtšaninov ja Rahmaninov ja Tšaikovski, kui nimetada heliloojatest ainult mõned.“

Heli on eestlastele aastaid tuttav. Oma ilmalikus elus on ta tööta­nud Vanemuise teatris ja revüüteat­ris Bel Etage. 90ndate alguses kogus Heli kuulsust särava blondiinina, kelle Onu Bella oma videos „Ma võtsin viina“ rooli taha oli kupatanud ja kes roidunud sünnipäevalise Mersuga koju sõidutas. Bellaga kokku sattumist meenutab kolmapäevases Ekspressi loos:

"Aasta oli 1992. Heli istus Tartus Frank Zappa klubis, kui tema lauda maandus Onu Bella (Igor Maasik). Bellal oli vaja kedagi, kes talle paar viisijuppi laulaks, ja Heli oli rõõmus, et saab teatritöösse vaheldust. Sündis kultusvideo „Ma võtsin viina“.

Sa joo, kui sa tead, kus on su piir, et välja end vead.

Ning ei oleks sul, ning ei oleks sul, ning ei oleks sul piin!

Heli ei osanud sel ajal autotki juhtida, teletoimetaja Vahur ­Kersna kössitas võtte ajal kõrvalistme ja armatuurlaua vahel ning kontrollis olukorda.

„Sõitsite kiiresti?“

Heli: „Me sõitsime kahekümnega.“

„Juuksed lehvisid?“

Heli: „Juuksed lehvisid ühes teises Bella videos – „Mu armukeste kari“. Keegi seisis mul ventilaatoriga selja taga ja laskis tuult.“ "