Madalad lennuhinnad toovad SAS Eurobonuse liikmetele alates 1. jaanuarist sisse vähem punkte. Eriti suur on kaotus pikemate Euroopa lendude puhul, kuna uuest aastast loeb Eurobonus kõiki väljaspool Skandinaaviat ja Baltikumi toimuvaid Euroopa-siseseid lende sõltumata pikkusest samaväärseks, krediteerides nende eest liikmete kontodele 500 punkti U, K, L, T, O, V, G, 1000 punkti E, M H, Q, W, 1500 punkti J, Y, S, B, P, A ja 2000 punkti C, D, Z broneeringuklassidesse ostetud piletisegmendi eest.
Positiivse uuendusena nõuab SAS Eurobonus Goldi levelile jõudmine edaspidi vaid 45 000 tasemepunkti (siiani 50 000), Diamondi tasemele tõusmine aga 90 000 tasemepunkti (varem 100 000)

Brussels Airlines on Lääne-Aafrikale “Elu tee”

Brussels Airlinesi vankumatud regulaarlennud on hetkel üheks vähestest allesjäänud niitidest Ebola viiruse blokaadirõngasse sattunud Guinea, Libeeria ning Sierra Leone ja muu maailma vahel, nentis firma pressiesindaja Geert Sciot. Ta lisas, et lennuki pardal nakatumise oht on praktiliselt olematu ja et Brussels Airlines teeb tihedat koostööd muu hulgas nii Maailma Tervishoiuorganisatsiooni, mitme Humanitaarabi fondi kui Antwerpeni Troopikainstituudiga, mis on tänapäeval juhtiv ekspert Ebola asjus. Firma teeb alul nimetatud riikidesse lennates vahepeatuse Dakaris, Senegalis, kus toimub meeskonnavahetus. Ebola-riikidesse pardapersonali ööbima ei jäeta.

Qatar sagedamini Skandinaaviasse

oneWorld alliansi üks parimaid lennuliine Qatar Airways teatas, et suurendab tuleval aastal lennutihedust Doha ja Stockholmi ning Kopenhaageni vahel. Lennuplaani lisanduvad uued, pärastlõunased lennud alates 2. veebruarist. Kokku lennatakse 2015. aastal seega Kopenhaagenisse 11 ja Stockholmi 10 korda nädalas. Liine teenindab Boeing 787 Dreamliner.

Aasta suusakuurort asub Prantsuse Alpides

World Travel Awards 2014 auhinnatseremoonial anti juba teist aastat jutti maakera lemmik-suusakuurordi tiitel Val Thorens’ile Prantsuse Alpides. Val Thorens sai ka Prantsusmaa soosituima, “Ski Awards” suusatamispaiga tiitli ja sealne hotell Altapura kuulutati riigi parimaks majutusasutuseks.

Brasiilia võitlustants Maailma Kultuurivaramusse

UNESCO peakorterist tulnud teateil on Brasiilia kuulus võitlustants capoeira nüüdsest arvatud maailma immateriaalse kunstipärandi hulka. UNESCO kaitse alla võetud tants, mis pärineb teatavasti Aafrikast sissetoodud orjadelt, kes soovisid oma võitluskunste elus hoida neid tantsuks maskeerides, on muutunud Brasiilia identiteedi üheks sümboliks.