Baaba Muhhaa: Mina isiklikult usun alternatiivsete eluvormide olemasolusse, sest eelmisel nädalal Rahumäe teel nägin ma isikut, kes seisis keset tänavat, keerles ümber oma telje kõigepealt vastupäeva ja seejärel päripäeva, karjus üle tänava “Alderion! Alderion!”, kuigi see hüüe võis tegelikult olla ka “Palderjan! Palderjan!” ja hakkas seejärel samal tänaval nähtamatuid sangpomme tõstma.

Seejärel viskas alternatiivne eluvorm end pikali ja veeres kõnniteele. Oma tõelise oleku maskeerimiseks oli alternatiivne eluvorm selga tõmmanud tumedad dressid ja valged tossud. Nägu oli tal üsna lömmis, mistõttu ta võis olla ka kehvalt inimvormi selga tõmmanud reptiil.

Tiina, 36, koduperenaine Tallinnast: Lugesin, et oleks vaja aktiveerida oma vikerkaarekeha, aga artiklist ei selgitatud, kuidas seda teha. Palun aidake, väga tahaks vikerkaarekeha aktiveerida.

Baaba Muhhaa: Aga miks teil seda vaja on? Ma eelmisel nädalal aktiveerisin juba ühe vikerkaarekeha, sellest tuli vaid pahandust. Tädi tuli pärast raha tagasi nõudma ja kaebas, et ta on küll üle kere vikerkaarevärviline, aga tema kõrgema minaga taasühinemisest pole ühtegi märki. Lisaks oli ta töölt lahti lastud, sest Maxima poe juhataja ütles, et tema töötajad võivad küll olla ebasõbralikud ja lohakad, aga üleni vikerkaarevärvilised olla ei tohi. Soovitan vikerkaarekeha aktiveerimise asemel kõigepealt üles otsida oma G-punkt, sellest on palju rohkem rõõmu.

Sofia, 16, kooliõpilane Sauelt: Kuidas illuminaadiks saadakse? Ma tahaks ka osaleda vandenõus, et allutada kogu inimkond kurjale tahtele, aga ma ei saa, sest kusagil ei ole illuminaatide kontakte.

Baaba Muhhaa: Illuminaatide kohalik esindus asub Tallinnas Tõnismägi 9. Saatke neile kiri, kus märkige kindlasti lisaks iseenda kirjeldusele ära ka see, kas te soovite hakata tegelema Chemtrailide tekitamise, sõdade põhjustamise, näljahäda korraldamise, pangandussüsteemi allutamisega või tahate esimese sammuna lihtsalt astuda Reformierakonda.

Mari, 66, pensionär Türilt: Käisin Türgis turismireisil, sest naabrinaised rääkisid, et sealt leiavad kõik naised omale elu armastuse. Mina ei leidnud elu armastust. Kas mulle valetati?

Baaba Muhhaa: Vähese viina viga, ütleks mina selle kohta.

Urve, 41, apteeker Kärust: Kas oskate öelda, millise kuufaasi ajal on kõige parem kartulit maha panna?

Baaba Muhhaa: Kartulit pannakse maha kevadise ja võetakse üles sügisese kuufaasi ajal.