Kaimo Järvik - ekskeskerakondlane - kahtlustatav
Järvikule on esitatud kahtlustus pistise võtmises kohtutäitur Priit Lantinilt selle eest, et Järvik eelistas teda MUPO trahvide sissenõudmistel.Pistisena saadud summa on 9500 eurot.

Ivo Parbus - Keskerakond - süüdistatav
Parbust süüdistatakse selles, et ta võttis Tallinna linnavalitsuse abilinnapea nõuniku ametikohal töötades korduvalt pistist. Pistise võtmine toimus detailplaneeringute ja ehitusprojektide üle järelevalve teostamise eest. Parbus võttis pistist raha ja kinkekaartidena nii endale kui ka Keskerakonna ajalehe "Kesknädal" väljaandja Jüri Vilmsi Sihtkapital kasuks. Kokku sai Ivo Parbus pistisena üle 980.000 krooni.

Elmar Sepp - Keskerakond - süüdistatav
Seppa süüdistatakse SA Jüri Vilmsi Sihtkapitali juhatuse liikmena Parbuse korduvale pistise võtmisele kihutamises ja sellele kaasa aitamises.

Aleksander Raide - ekskeskerakondlane - süüdistatav
Endine Tallinna Kristiine linnaosavalitsuse ametnik sai süüdistus pistise andmises.

Priit Toobal - Keskerakond - tunnistaja
Käis Parbuse-Sepa pistise looga seoses KAPOs ülekuulamisel.

Arkadi Nikolajev - Keskerakond - süüdistatav
Narva linnavara- ja majandusameti juhataja kt süüdistatakse altkäemaksuvõtmises. Altkäemaksu summa kandsid ettevõtjad kuriteo toimepanemise varjamiseks OÜ Päikese Agency arvele. OÜ Päikese Agency arvele kanti (2006-2007) altkäemaksudena rahasumma 275 957 krooni.

Tarmo Tammiste - Keskerakond - kahtlustatav
Süüdistuse järgi sai Narva linnapea kohustuste täitmata jätmise eest aastatel 2005 kuni 2006 OÜ-lt Aviks Trade varalisi hüvesid.

Mart Viisitamm - Keskerakond - riigikohtus (süüdistatav)
Pärnu endist linnapead süüdistatakse lisaks muudele kuritegudele altkäemaksu võtmises.

Simmo Saar - Keskerakond - riigikohtus (süüdistatav)
Pärnu endist abilinnapead süüdistatakse saladuse hoidmise kohustuse rikkumises.

Vello Lõugas - Keskerakond - kahtlustatav
Kaitsepolitsei kahtlustab Lõugast korduvas pistise võtmises eest, et ta andis liikluskorraldusprojektidele kooskõlastusi. Pistist sai ta nii sularahas kui ka auto näol.

Mati Songisepp - Keskerakond - kahtlustatav
Kaitsepolitsei kahtlustab Tallinna transpordiameti liiklusteenistuse juhina töötanud Mati Songiseppa pistise võtmises seoses liikluskorraldusprojektidele kooskõlastuste korraldamisega. Ta on pistisena saanud sularaha, samuti on tasutud tema arveid. Kokku ulatub pistisena saadud summa üle 200.000 krooni.

Ester Tuiksoo - Keskerakond - süüdistatav
Prokuratuur süüdistab teda põllumajandusministrina altkäemaksu võtmises Toomas Annuselt, vastutasuna soosis Tuiksoo Annuse firmasid Merko Ehitust ja AS-i E.L.L. Kinnisvara põllumajandusministeeriumile uute rendipindade otsimisel. Vastutasuks sai Tuiksoo Rävala puiesteel Merko Ehituse rajatud korterit tasuta kasutada ning kuritegelik hüve ulatus enam kui 42.000 kroonini.

Jaanus Mutli - Keskerakond - mõisteti õigeks väärteo aegumise tõttu
Mutli oli AS-i Tallinna Tööstuspark nõukogu liige. Sellele äriühingule kuuluvad kinnistud Taevakivi tänaval, millele 2006. aasta 15. detsembril seati hoonestusõigus ning tehti eelmärge omandiõiguse üleandmise nõude tagamiseks Tallinna Farmaatsiatehase AS-i kasuks. 2008 7. märtsil ostis aga Tallinna Farmaatsiatehas reisifirma 15.000 krooni väärt kinkekaardi, mille väidetavalt andis Mutlile. Seetõttu tegi politsei Mutlile 2009. juulis väärteootsusega 9000 krooni trahvi. Mutli vaidlustas trahvi kohtus.

Vladimir Panov - Keskerakond - mõisteti õigeks kuna prokurör loobus süüdistusest (riigikohus oli oluliselt muutnud tõendite hindamist kohtus)
Prokuratuur loobus 2008. jaanuari alguses Pärnu maakohtus Tallinna endise abilinnapea Vladimir Panovi ja kunagise kaitsepolitsei direktori ja ärimehe Priit Tikerpe süüdistamisest pistise võtmises ja andmises ning kohus mõistis mehed õigeks.

Edgar Savisaar - Keskerakond - kriminaalasi lõpetati 
1995. aasta 22. septembril puhkes Eestis nn lindiskandaal, kui Edgar Savisaart süüdistati peaministri Tiit Vähi ja Reformierakonna esimehe Siim Kallasega peetud poliitiliste konsultatsioonide salajases lindistamises pärast 1995. aasta parlamendivalimisi. Savisaar eitas süüdistusi, vastutuse lindistamise eest võttis enda peale Savisaare tollane abiline Vilja Laanaru, kellega Savisaar hiljem abiellus.
1996. aasta suvel lõpetati kriminaalasi kuriteokoosseisu tunnuste puudumisel.