Maasika bavaroise
Bavaroise’i valmistamiseks on vaja teha kõigepealt bavaroise’i põhi ja seejärel värske maasika-coulis ehk püree.
Põhjaks läheb vaja:
• 200 ml piima
• 200 ml vahukoort    
• 100 g suhkrut
• 8 muna kollased
Valmistamiseks:
Sega omavahel munakollased ja suhkur, lisa paar lusikat piima. Järelejäänud piim ja vahukoor kuumuta keemiseni ning sega sellese ettevaatlikult munasegu. Pidevalt segades keeda saadud segu madalal temperatuuril kuni paksenemiseni ja jahuta kohe maha.
Poolest kilost värskest puhastatud maasikast ja 100 grammist suhkrust valmista püree ja aja läbi peene sõela.
Seejärel sega omavahel 300 g bavaroise’i ja 500 g maasika-coulis’d. Lisa 12 g lahustatud želatiini ja vala vormidesse tarduma.