Ajalugu

Põhjalike uuringute käigus tõestas rühm Harvardi meditsiinikooli teadlasi, et nahaaluse rasvkoe temperatuuri vähendamine viib rasvarakkude loomuliku hukkumiseni. Krüolüpolüüsi loojad said mitmeid preemiaid, meetod ise on saanud aga prestiižse Ameerika eriajakirja New Beauty veergudel 2014. aasta parima kehahoolduse protseduuri tiitli.

Mis on krüolüpolüüs?

Juba nimi ise näitab, et mõju avaldavaks teguriks on külm. „Krüo“ tähendab külma, „lüpo“ rasva ja „lüüs“ hävimist. Krüolüpolüüs ongi rasvarakkude hävimine külma mõjul. Seejuures jahutatakse justnimelt nahaalust rasvkude, mitte nahka ega siseorganeid.

Kuidas protseduur välja näeb?

Töödeldavale piirkonnale asetatakse antifreeze-geelrätik, mis kaitseb nahka liigse külmumise eest. Seejärel tõmmatakse rasvavolt vaakumi abil spetsiaalsesse otsikusse, takistades seejuures mõjutatava piirkonna rasvarakkudele hapnikku ligipääsu. Pärast seda lisatakse külm. Kui temperatuur langeb näiduni –5 °C, algab rasvarakkude lõhustumise protsess – lüpolüüs.

Mugav ja absoluutselt valutu protseduur kestab 40 minutit, selle ajal saate lõõgastuda ning isegi magada või teha tööd sülearvutiga. Tunnete oma nahal ainult kerget külma, millega harjute kiiresti. Kehale ei jää mingeid arme. Võimalik on nahapunetus mõjutatavas piirkonnas, mis taandub iseenesest paari tunni jooksul ja tundliku naha korral on võimalik üksikute sinikate tekkimine.

Krüolüpolüüsi eelised

Kõrge efektiivsus. Ühe protseduuriga hävitab aparaat kuni 25% rasvkoest, vähendab ümbermõõtu kuni 6–8 sentimeetrit. Esimesed sentimeetrid kaovad tavaliselt paari nädala järel, kuid tulemus on nähtav ainult kolme nädala pärast. Kogu efekti saab oodata 1,5 kuu pärast. Järgneva aja jooksul efekt suureneb. Maksimaalne tulemus on saavutatud 6 kuu möödudes. Nii palju aega kulub organismil lagunenud rasvkoe kehast välja viimisele.

Stabiilne tulemus. Seansi ajal käivitatud salenemise protsessid jätkuvad veel pool aastat! Organismi jaoks on selline järkjärguline mõjutamine leebem, annab aega ümberkujunemiseks. Tulemuseks ei ole ainult kaotatud sentimeetrid, vaid ka kaunis nahk mõjutatud piirkonnas.

Ohutus. Krüolüpolüüsi põhiliseks eeliseks on kirurgilise vahelesegamise puudumine! See tähendab, et infitseerimise ja anesteesia kasutamisega seotud tüsistuste risk on täielikult välistatud.

Mugavus. Krüolüpolüüs ei vaja eelnevat ettevalmistust ega taastusteraapiat. Ei pea muutma oma harjumuspärast elurütmi. Teie tegelete oma asjadega, protseduuri käigus käivitatud protsessid aga teevad oma tööd. Järk-järgult probleemse tsooni rasvakiht väheneb ning figuuri kontuurid muutuvad peenemaks.

Tähtis!!! Erinevalt teistest salenemismeetoditest ei muudeta rasvkudet lamedaks, vaid see hävitatakse täielikult. See ei lase rasvkoel oma eelnevaid mõõtmeid taastada ning tagab salenemisel pikaajalise ja stabiilse tulemuse.

Kes tohib krüolüpolüüsi kasutada?

Krüolüpolüüs on lubatud praktiliselt kõigile inimestele, igas vanuses keskmise kehaehitusega meestele ja naistele, kes soovivad saada lahti lokaalsest rasvaladestustest. Tänu krüolüpolüüsile on muutunud võimalikuks suunatud figuuri modelleerimine, eemaldades üleliigseid sentimeetreid justnimelt sealt, kus see on vajalik. Krüolüpolüüsi kasutatakse kõhul, abaluude piirkonnal, tuharatel, külgedel, reite sise- ja väliskülgedel, „kalifee“ piirkonnal, põlvedel, kätel, kuid ei sobi üldse näol ja lõual kasutamiseks.

Protseduuri lisainfo

Üks krüolüpolüüsi vaieldamatutest eelistest on see, et ühest seansist piisab nähtavate salenemistulemuste saavutamiseks. Sellegipoolest ei ole kordusprotseduurid keelatud. Neid on võimalik teha, kui esimesest protseduurist on möödunud vähemalt 30 päeva, et tugevdada efekti. Ühele piirkonnale on tavaliselt soovitatav teha mitte rohkem kui kolm protseduuri.

Registreeruge protseduurile soodushinnaga!
Üks seanss 99 eurot (tavahind 180 eurot), kaks seanssi 169 eurot (tavahind 360 eurot). Pakkumine kehtib alates 12. märtsist kuni aprilli lõpuni ning protseduuridele pääsejate arv on piiratud.
Royalesthetic: tel +372 5822 9788, royalesthetic@gmail.com, www.royalesthetic.ee.

Jaga
Kommentaarid