28.09.2012, 16:00
Linnuroad pilvepiiril
Retseptid!
Mitu peakokka mahub ühte kööki? Selgub, et ka neli kokka suudavad ühe laua taga maitsemenüü kokku panna.
FOTO:
Swissôteli 30. korruse restoranis Horisont saab nautida hõrke ampse pardimaksast, aga ka broileri-, kalkuni- ja pardifileest, mis kõik koondatud linnugurmee menüü alla, mille on kokku pannud Rannamõisa külaliskokad koos Horisondi kokkade Andrew Stansbie ja Michael Wilkinsoniga. Sügismeeleoludest inspireeritud linnugurmeed, mis sisaldab endas nelja koka käekirja, saab maitsta terve oktoobrikuu jooksul. Klaasike head veini ja linna parim vaade tipptasemel kulinaarsetele ahvatlustele lisaks. Kui aga 60 eurot maksev maitsemenüü liiga kallis tundub, siis soovitan koduseks katsetamiseks linnugurmee võtmes paari suupistet.