Karmiilmelises Harley-Davidson Dark Custom™-i stiilis väga sihikindla ja tegudeks valmis olekuga tsiklit on kolmes värvivalikus: Vivid Black, Charcoal Denim ja Olive Gold. Tuunitud High Output Revolution™ X 750 mootorit ümbritseb täpselt sobitatud raam, mis tagab agressiivse sõiduasendi, uuendatud on ka vedrustust, pidureid ja rattaid. „Tahtsime, et tsikkel oleks paslik nii teravaks linnasõiduks kui ka mõnusaks kurvide võtmiseks maanteel. Juhiistme asend, tahapoole paigutatud jalatoed ja lai juhtraud annavad täieliku kontrolli mootorratta üle. Ja Street Rod näeb lihtsalt hea välja, väga sarnane meie esialgsetele visanditele – see annab samuti mõnusa laengu!” on öelnud Harley-Davidsoni peainsener Mathew Weber.

Street Rodi uut musklijõudu ja suurepärast juhitavust toetab heldekäeline annus Harley-Davidsoni Dark Customi stiilielemente. Jässakas musta värvi esihark ja traavers ning madal voolundi (kerevärviga toon toonis, välja arvatud must keskosa) lisavad power’it esiosale ning uue kujuga tagaosa ning perforeeritud porilaud muudavad kergemaks ratta „saba”. Tagatuledes ja tagumistes suunatuledes säravad erksad LED-tuled. Rääkides veel sirgest drag-stiilis juhtrauast, siis selle otstest leiab peeglid, mida saab pöörata nii üles kui ka alla. Tänu kokkuklapitavusele ei jää need ette ka mootorratturi kätele.

Uue kuju on saanud ka iste, mis hoiab mootorratturit kindlalt paigal, ja kuna istme kõrgus on nüüd 765 mm, paraneb oluliselt mootorratturi vaateväli. Ühtlasi on Street Rodil uued piduri- ja käiguvahetushoovad ning alumiiniumist, tahapoole paigutatud jalatoed, mis parandavad juhitavust ja muudavad paljudele oma raudse ratsu seljast mahatuleku lihtsamaks.

Uuel Street Rodil on eksklusiivsed 17-tollised mustast alumiiniumist kodarveljed ees ja taga, uued Michelini Scorcher 21 radiaalrehvid (ees 120/70 R17V ja taga 160/60 R17V) ning standardvarustusse kuulub Harley-Davidsoni nutikas turvasüsteem. Tänu kõigele sellele on uus Street Rod ratas, millega ihaldaks sõita ka iga ema, kes pole lubanud oma tütrele mootorratta juhilube.

Street Rod™-i uuel mootoril High Output Revolution X™ 750 V-Twin on suurem maksimaalne võimsus ja pöördemoment madalatel ning keskmistel pööretel.

Uue geomeetriaga raam ja 17-tollised rattad ees ja taga parandavad juhitavust.

Standardvarustusse kuuluvad 300 mm esipidurikettad ja ABS.

Kolm värvikombinatsiooni rõhutavad Street Rodi Dark Custom™-i stiili.

Jaga
Kommentaarid