KASSETID


Lapsena oli mul kolm originaalkassetti, mida lõpmatuseni käiasin: The B-52’s-i „Wild Planet“, Lene Lovichi „Flex“ ja The Beach Boysi „Best Of“. Nüüd on mul palju kassette, mille väljaandjaks on kodumaine ühemehefirma Trash Can Dance. Mõned lemmikud sealt: Laibe, Trent Hawkins, Oudeis, Swarn. Uus peavooluväline muusika. Kuidagi mõnus ja mugav on kodus seda kassetimasinavärki käivitada. Ostsin kasutatud deki, mis on hea, ei keri vahele.

NÕIAD


17. sajandi Euroopas oli nõidus oluline teema. Meetodid, kuidas väidetavaid nõidu koheldi, olid muidugi kohutavad. Mis mind selle nähtuse juures kõige rohkem huvitab, on aga see uskumuste võrgustik, mille raames oli võimalik nõidumist tõsiselt võtta ja karta. Muide, tegutseb Eesti Nõidade Liit. Käisin nende konverentsil. Vaadake nüüd palun veel kord Radioheadi videot „Burn The Witch“.

MOOD


Kunagi ammu, kui veel telekat vaatasin, oli mu lemmikkanal Fashion TV. Toona oli seal päris hea muusika ka. Üldiselt ma jälgin pidevalt, kuidas inimesed riides käivad, kuidas isiksused, nende hoiakud ja püüdlused riietuses väljenduvad. Julgus ja katsetamine selles vallas on minu meelest teretulnud. Ise jään tagasihoidlikuks, vähemalt argielus. Kui tuleb üles astuda bändi lauljana või mõnes muus kunstilises kontekstis, siis on vastupidi: kostümeerige ja pildistage, nagu jaksate!