22.01.2020, 00:25
Sa elad selleks, et süüa
Me juba teame, mida Valdur Mikita kuulis kukeseenelt, aga mida kapsas rääkis sulle?
FOTO:
Kuidas sina sisustad oma lõunapausi? Enamik inimesi hüüab endaga kaasa paar-kolm kolleegi, mõni minut ehk vaieldakse, millisesse (tõsi, igapäevasest külastamisest üksjagu tüütuks muutunud) söögikohta täna suunduda ning järgmine pooltund kulub tõhusale tankimisele, et teine päevapool vastu pidada. Vähemalt minu töökohas käib see nii. Mõneminutilise jalutuskäigu kaugusel ootavad näljast soust ja kartul, kohupiim, kompott, salat ja piim. See kiirustades sisustatud pooltund võib nii mõnigi kord osutuda päeva helgeimaks hetkeks. Aga kuivõrd me Uudistemaja sööklas süveneme sellesse, mis meile taldrikult vastu vaatab? Kui tahad olla moodne, pead süvenema!