Konverentsi programm toob kokku nii kohaliku kui maailma parima praktika, kaasaegseimad mõttemudelid ja ärisuunad ettevõtte väärtuste mõõtmisel ja tõstmisel. Räägime näiteks vastutustundlikust investeerimisest ja selle trendi kasvust ettevõtluses.

Konverentsi peaesinejateks on Soome endine peaminister Alexander Stubb ja Red Bulli vormel 1 meeskonna looja Mark Gallagher.

Alexander Stubb on endine Soome peaminister, finantsminister, välisminister ning väliskaubanduse ja Euroopa asjade minister. Ta omab doktorikraadi London School of Economics and Political Science
ülikoolist ja kuulub poliitikuid ja teadlasi koondavasse mõttekotta World Happiness Council.

Stubb on avaldanud 16 raamatut, 11 neist Euroopa Liidu teemadel.
Tema ekspert-teemad on rahvusvahelised suhted, neljas tööstusrevolutsioon (digitaliseerimine, robotiseerimine ja tehisintellekt) ning tervis. Ta on juhtinud edukalt Soome säästva arengu riiklikku komisjoni, mille vastutusalaks on edendada riiklikke ja rahvusvahelisi säästva arengu eesmärke ning edendada ühiskonna pühendumist säästvale arengule.

Gallagher on töötanud vormel 1 juhtivatel ametikohtadel üle 30 aasta. Tema vormel 1 juhtimiskarjäär hõlmas enam kui kümmet väga edukat aastat Jordan Grand Prix’ juhatuses, mis juhtis kogu maailmas tuntud Cosworthi mootoriäri ja lõi Red Bull Racingu meeskonna. Viimane on tänaseks tõusnud neljakordseks maailmameistriks.

Oma karjääri jooksul on ta töötanud paljude juhtivate sõitjatega, sealhulgas endiste maailmameistrite Ayrton Senna, Michael Schumacheri ja Jenson Buttoniga.

2019. aastal teatasid U.S. Business Roundtable’i ettevõtted, et nende esmane huvi ei ole enam osanike kasumi suurendamine, vaid pigem töötajatesse investeerimine, eetiliselt äri ajamine ja ühiskonnas oma jalajälje ja mõju hindamine.

Soojaärimees ja Utilitase üks omanikest Kristjan Rahu räägib konverentsil teemal "„Kuidas investeerida inimestesse, et hoida neid ettevõttele lojaalsetena?“.

Väga eduka Silberauto looja Väino Kaldoja jagab aga oma kogemusi küsimuses, millal on õige hetk loobuda oma elutööst.

Tutvu programmiga lähemalt SIIN