Jalutamine


Ma ei ole vist sündinud pühendunult trenni tegema. Kui teismelisena proovisin üht või teist asja, siis ikka püsivust ei tekkinud, ju siis pole minu kutsumus. Mulle meeldib küll vahel ujuda, rullitada, tantsida, kuid seda pigem juhuslikult. Aga see-eest meeldib mulle väga jalutada. Kevadel-suvel põhimõtteliselt liigungi oma vahemaid ainult jalgsi, klapid peas, ning külmemal ajal vean ennast kas või kodu ümbrusesse ringe tegema.

Tee ja kohv


Igal hommikul, igal päeval, igal õhtul. Palju tasse.

TED Talks


Maalimise taustaks asendus muusika mingil hetkel TED Talksi videotega. Targad algoritmid teavad tänaseks juba minu huviorbiiti ja nõnda ei pea ma vahepeal telefoni puutumagi, kui märkan, et olen järjest kuulanud näiteks kümmet inimest oma tarkust jagamas. Mõni on läinud nii korda, et võin neid etteasteid nagu lemmiklaulu mitu korda kuulata.

Tiiger


Minu kass. Puhas armastus.

Loomulik unerežiim


Kui saab ärgata ja magama minna vaid tunnetuse, mitte kohustuse järgi. Vahel saan endale seda lubada ka pikema perioodi vältel ja nii keha kui meel väljendavad selle eest tänulikkust. Mulle küll meeldivad varahommikud, kuid ilmselt mitte piisavalt, et neid vabatahtlikult tihti näha.