See on juhtum, mille Ekspress avaldas mullu juunis. Pärast esimest artiklit, kus teatri endised ja praegused töötajad jagasid lugusid sellest, kuidas teatri peadirektor Aivar Mäe on neid ebasobivalt kohelnud, võttis toimetusega ühendust Cristina Krigolson, kes ütles, et ka temal on oma lugu jagada. Kirja saigi ülalkirjeldatud lugu.

Pärast seda läks Krigolson ka politseisse. Estonia nõukogu ette ja ka usaldusisiku jutule, et teha läbi kõik sammud, mida õigluse jalule seamiseks teha saab.

Massaažilaua juhtum hakkas aga elama oma elu.

Märtsi keskel rääkis TV3 saates "Duubel" Krigolsoni kolleeg, balletiartist Seili Loorits-Kämbre, et sai politseilt üllatava kõne, justkui tema oleks üks ahistatu. Ta selgitas, et tõepoolest kallistas Mäe teda massaažilaual, kuid ta ei pea seda ahistamiseks. Avalikkusele jäi aga saates selgitamata, et taolisi juhtumeid on mitu.

Esimeses avalikus intervjuus räägib Krigolson veel kord oma juhtumitest. Samuti sellest, kuidas kulges tema juhtumi uurimine politseis, milliseks hindab nõukogu ja usaldusisiku tööd möödunud suvel ja mis pärast Mäe lahkumist Estonias muutunud on.

Jaga
Kommentaarid