“Tsaca tsap” on tema teine täispikk sooloplaat, millele kogutud põrklevad rütmilood aastaist 2002-2004 kõlavad kestvas ülimornis sügises eriliselt valgusküllased ja õnnelikud.

Album kestab täpselt 44 minutit ja 44 sekundit. Kas sul on neljadega suhe või on see juhuslik?

Ei ole neljade ega ka ühegi teise numbriga mingit suhet. Plaadi pikkus lihtsalt oli seal 44 ja poole mintsi juures ja ma siis lõpupausiga mängisin nii, et see jääks 44:44. Minu jaoks nagu "pesumasina suunatuled" nali, aga imelik, et minu oma CD-mängijas näitab see nüüd ikka miskipärast 44:42....? Ahh, ükspuha.

Oma uuel albumil laulad sa hoogsamalt kui kunagi varem - misläbi sa end mikrofoni ees vabamalt tunned?

Ei ma tunne ennast mikrofoni ees sugugi vabamalt kui varem. Ma ei tea, omaenda hääle kasutamine koos nende kõigi erinevate efektidega, on lugude tegemisel nagu üks teistsugune instrument, mida saab võrreldes softsüntide või ka muude instrumentidega kuidagi lahedamalt kasutada...

Kui palju ma eksin, kui arvan, et uue albumi sihtgrupina oled silmas pidanud ennekõike lapsi?

Jaa-jah, ma ise ei ole lugude tegemisel küll ühegi sihtgrupi peale mõelnud, olen lihtsalt lugusid teinud, aga lastele on mu plaatidelt siiani alati mingid lood meeldinud!

Prooviks su uue albumi esitada valemina: “Tsaca tsap" = Cornelius + folktronica + Max Tundra r'n'b-lood + Animal Collective "Sung Tongs”. Paranda seda valemit palun!

Aa, see on muidu päris lahe valem. Ma ise jagaks selle kuidagi niiviisi, et üks asi on mida see lõpuks nagu meenutama jääb, sa oled ilmselt läbi oma maitse antud

valemi just selle järgi koostanud. Aga teine on see, mis on endale just samal ajal eriti meeldinud, millest inspiratsiooni saanud. Need ei pruugi loomulikult mingit pidi minu oma muusikat meenutada - no sinna oleks lisada üsna palju erinevaid tegijaid (suurematest näiteks Arvo Pärt, J.S. Bach, Johannes Ciconia, Jaapanist ühe sõbra - Saya - akustilised lood, Squarepusher jne).

Ja siis on veel kolmas liik muusikat, millega tunnen kuidagi moodi nagu otsest sugulust, eesti artistidest näiteks Kago ja Barbariz jne.

On sul momendil veel midagi muusikavallas käsil?

Just proovin natsa koos Kagoga, siis on üks lugu koos Galaktlaniga pooleli. Siin Soomes olen erinevate tüüpidega vahetevahel lihtsalt koos mänginud ja lindistanud.

Kui Areenis arvustati aastal 2002 sinu EP-d "Not So Good Songs", sai arvutuse peale kuuldavasti pahaseks terve eesti elektroonilise muusika scene. Miks ja ei tea kas see vimm on tänaseks lahtunud?

Ma ei usu, et keegi ühe arvustuse peale tõeliselt pahaseks üldse sai... Ma ei tea, see "Not So Good Songs" on minu plaatidest mujal maailmas saanud siiani parimat vastukaja ja no absoluutselt iga muusikaga on ju nii et alati on keegi, kellele see üldse ei meeldi ja üsna kindlalt ennustan ka seda, et nendele, kellele pole minu muusika varem meeldinud, ei meeldi see ka nüüd, sellel korral.