Eesti lugude pingereas lõpetas „Paaristõuked“ nublu ja gameboy tetrise „für Oksana“ valisemisaja. See lugu püsis esikohal digitabelite ajaloos rekordilised 18 nädalat järjepanu.

Singlite üldtabelis tegi Villemile ja miinustele koha vabaks Mariah Carey jõuluklassik „All I Want From Christmas Is You“, mis ronis pühade ajal kuulatavaimaks looks riigis. Sama triki tegi Carey 1994. aastast pärit lugu ka USA singlite tabelis, seda juhtis ta lausa kolm nädalat järjest. Ja nüüd, pärast jõulumeeleolu kokku pakkimist, lahkus tabeliliidrist lugu nii Eesti kui USA tabelist jäljetult.

Jõulupühade muusikalise materjali kappi tagasi peitmine tähendab ka seda, et nii singlite üldtabel kui albumite pingerida on täis taastulijaid. Jõululood ja -plaadid eest ära ning vanad lemmikud on uuesti oma kohad sisse võtnud.

Nii singlite kui ka albumite reastuses on 11 taastulijat.

Kauamängivate paremusjärjestuses on esikohal aga uustulnukana JACKBOYSi endanimeline plaat. See on träpi superstaari Travis Scotti projektplaat. Välja antud tema isikliku plaadifirma Cactus Jack poolt ning sellel esitab Travis lugusid koos kaaslastega nagu näiteks Young Thug, Sheck Wes, Pop Smoke, Quavo, Don Toliver, Rosalia, Lil Baby jt. Neli lugu sellelt plaadilt on jõudnud ka singlite tipp-40 sekka. Neist kõige kõrgemal, 23. kohal, „Highest in The Room“ Travise ja Rosalia esituses. Loo algne versioon on muide ära käinud 3. kohal ning asub sel nädalal 31. paigutusel.

Veel on albumite pingereas esimest korda nägu näitamas Doja Cati alum „Hot Pink“. Eesti plaatidest jätkab kõige edukamana reketi „Kulutuli“.

Eesti lugude listi puhul tuleb ära märkida, et neil nädalatel, kui tipp-40 tabeli avaldamine jõulupuhkusel viibis, on kohalikku pingeritta üsna kõrgele lennanud räppar AG lugu „Nagu kuu“ (sel nädalal viies, möödunud nädalal seitsmes) ning Tommy Cashi värske teos „Sdubid“ (sel nädalal 26. kohal, ent kolm nädalat tagasi oli uue tulijana uhkel 3. kohal).

* Tabelid on koostatud striimimiskeskkondade Spotify, Deezer, Apple Music, Google Play muusikapalade kuulamiskordade ja iTunesis toimunud lugude ostude põhjal ühe nädala jooksul Eestis registreeritud kasutajate kontodelt.