Suvise popielu elavnemise tõttu on kodumaiste lugude rivistuses taas mitu uut tulijat. Kolm. Kõige kõrgemal produtsent Ellise ja NOËPiga ühine lugu „Speak Français“ põrkub tabelisse 16. kohale

26. kohal teeb esimese sammu Küberünnak & Karmo uus lugu „Liblikad“. Ning 37. paigutusel debüteerib Jozelsi pala „Milka“.

Eesti lugude valitsemine ka rahvusvahelises konkurentsis jätkub. Singlite üldtabelis on sel nädalal viis esimest kohta kodumaiste palade käes (esimene mõistagi nublu „1-2“) ning esikümnes Eesti materjali kuue loo eest.

Uusi tulijaid on singlite tipp-40s kolm. Kõige kõrgemal, 15. kohal, Lõuna-Korea tütarlaste kvartett BLACKPINK palaga „How You Like That“.

Altpoolt, 33. paigutuselt leiab Jawsh 685 ja Jason Derulo ühise loo „Savage Love“, ning 38. kohalt sellise uustulnuka nagu Curtis Water feat Harm Franklin „Stunnin'“.

Albumite pingereas on sel nädalal kõige vaiksem. Esiviisikus on täpselt samad plaadid mis möödunud korral (The Weeknd endiselt juhib) ning päris uusi plaate on seltskonnas vaid üks. See on pop-räppar G-Eazy uus plaat. Nagu paljud teised räpparid hiljaaegu on ka G-Eazy valmistanud sootuks rokipärase plaadi ning see, „Everything's Strange Here“ on ta nimi, on uustulnukana albumitabelis 29. kohal.

* Tabelid on koostatud striimimiskeskkondade Spotify, Deezer, Apple Music,Google Play muusikapalade kuulamiskordade ja iTunesis toimunud lugude ostude põhjal ühe nädala jooksul Eestis registreeritud kasutajate kontodelt.