Järgmised singlite tipp-40 uued pürgijad leiab 13. kohalt (24kGoldn feat Iann Dior, „Mood“) , 27. kohalt (Conan Gray, „Heather“) ja 30. kohalt (Internet Money, Gunna ja Don Toliver, „Lemonade“).

Albumitabel on stabiilsem. Esimesed kolm plaati seisavad suisa paigal (1. Juice WRLD, „Legends Never Die“, 2. Harry Styles, „Fine Line“, 3. The Weeknd, „After Hours“), üle esikümne ääre vinnab end Conan Gray album „Kid Krow“ ning uusi tulijaid on terves pingereas vaid üks. See on blackbeari album „everything means nothing“, siseneb tabelisse 13. paigutuselt.

Eesti lugude tabelis seisavad kõik leplikult ja sõbralikult paigal. Uusi tulijaid tabelis pole, üles-alla liikumised on minimaalsed. Ainsa suurema positsioonide vahetuse on teinud Genka ja DEW8 ühine lugu „Ma ei oska kaine peaga peol midagi teha“ – 21. kohalt liugleb pala 35. kohale.

Ja esikolmik kohalikes lemmiklugudes siis täpselt sama nagu nädala eest – 1. 5MIINUST ja Hendrik Sal-Saller, „loodus ja hobused“, 2. nublu, „1-2“, 3. 5MIINUST, „Peo lõpp“.

* Tabelid on koostatud striimimiskeskkondade Spotify, Deezer, Apple Music,Google Play muusikapalade kuulamiskordade ja iTunesis toimunud lugude ostude põhjal ühe nädala jooksul Eestis registreeritud kasutajate kontodelt.