Räppari uudisteose kümnes loost on üheksa tipp-40 sekka tõusnud. Ainult pala „Kaspar interlude“ on tabelist välja jäänud ja selles miniatuuris teeb Lõusta asemel häält poeet Indrek Hirv.

Ning Beebilõusta albumi lugudest on kõige kõrgemale paiskunud lugu „Jäemäetipp“. See on 19. kohal.

Märkimisväärne liikumine on toimunud ka marp$i ja Clicheriku palaga „Tibulinnu“. See on tõusnud neljateistkümnendalt kohalt esikümnesse seitsmendaks.

Albumite edetabelisse tungis Beebilõusta värske kauamängiv juba möödunud nädalal. Esialgu 9. kohal. Selleks nädalaks on plaat hoogu juurde saanud ning roninud teiseks.
Esikohal jätkab Billie Eilishi debüüt ning Beebilõusta selja taga on Lõuna-Korea BTSi vastne album.

Ühtlasi on esikümnesse tagasi sammunud teine kohalik räppar, Bad Art, albumiga „Pealik“ See on nüüd 8. kohal.

Albumite paremusjärjestuse kõrgeim uus tulija on vanameister Beyoncé. Tema live-plaat „HOMECOMING: THE LIVE ALBUM“ tõusis 19. paigutusele ning kolm kohta allapoole minnes leiame Beyoncé vanema plaadi „Lemonade“. Huvi ka tema vanema muusika vastu on kindlasti suurendanud hiljuti Netflixis linastunud kontsertfilm „Homecoming“, milles näeb daami esinemist Coachella festivalil läinud aasta aprillis. Nimetatud live-albumil ongi täies mahus seesama kontsert audiona.

Ühtlasi on digitaalselt muusikat tarbivad inimesed üles leidnud vene indi-träppari Lizeri uue albumi „Ne Angel“, mis on uue tulijana 29. kohal.

Singlitabelis tuleb edasi oodata, et keegi Billie Eilishi „bad guy“ valitsemisaja lõpetaks. Praeguseks on pala esimene olnud neli nädalat.

Kõrgeim uustulnuk singlite loetelus on SZA, The Weekndi ja Travis Scotti ühine „Power is Power“. Esimene palake peagi ilmuvalt sarjast „Troonide mäng“ inspireeritud lugude kogumikult on tõusnud 20. kohale.

marp$i ja Clicheriku „Tibulinnu“ on ka rahvusvahelises konkurentsis muskleid näitamas – uue tulijana 30. kohal.

Kolmas ja viimane uustulnuk sel nädalal singlitetabelis on Kygo ja Rita Ora ühine „Carry On“.

Ja et ka NOËPi „Fk This Up“ on tagasi tipp-40 hulka roninud, on sel nädalal meeldivalt palju Eesti lugusid singlite üldtabelis. Lausa kaheksa.