Ja – plumpsti! – on see nobedasti kokku pandud kogumik kihutanud Eesti digitaalse muusikatarbimise albumite tabeli esimeseks.
The Weeknd on taandunud selles pingereas taas teiseks, Dua Lipa album on kolmas, Billie Eilish neljas ning Trad.Attack!-i „Make Your Move“ viies.
Rohkem, kusjuures, sel nädalal albumite paremusjärjestuses uusi tulijaid polegi.

Kui tavaliselt pudenevad supersuurte artistide uute albumite ilmumise aegu ka singlite tabelid albumilugusid täis, siis kummalisel kombel on Drake’i „Dark Lane Demo Tapes“ kogumikult vaid üks lugu singlite tipp-40sse põrutanud. See on koos Playboi Cartiga esitatav „Pain 1993“ – singlitabeli selle nädala kõrgeim uus tulija, 13. kohal.

Singlite üldtabelis, mida juhib neljandat nädalat nublu „Croissantid“, näitab veel kolm lugu end esimest korda. Aga allpool. 27. positsioonile on end vedanud Megan Thee Stallion feat Beyoncé „Savage Remix“. Marshmello ja Halsey ühine „Be Kind“ on 29. kohal ning viimasele reale – 40. kohale – on end lõpuks tõuganud Pluuto „SOS“, kus teevad kaasa ka nublu ja reket, ning just Siimi remix sellest palast.

Nimetatud remix on „SOSile“ täiesti uue elu andnud. Eesti lugude tabelis on pala 8. kohal. Vaksakese kõrgemal, kui jõudis originaal – „SOSi“ algupärase versiooni laeks jäi kodumaiste singlite listis 11. koht.

Kodumaiste palade tabel on seekord taas kõige vaiksem. Uusi tulijaid pole, esimesed kuus kohta seisavad paigal – nublu „Croissantid“ mõistagi endiselt esimene.

* Tabelid on koostatud striimimiskeskkondade Spotify, Deezer, Apple Music, Google Play muusikapalade kuulamiskordade ja iTunesis toimunud lugude ostude põhjal ühe nädala jooksul Eestis registreeritud kasutajate kontodelt.