Kodumaise muusikatabeli tipus jätkavad samad näod, kuid mainekate Future House Music ja Armada Music plaadifirmade poolt välja antud WATEVA suvine singel “Until We Die” on tõusuteel ning kaheksandalt kohalt liiguti seitsmendaks.

NOËPi jaanuaris ilmunud hittlool “Fk this up” on samuti uue tulija silt küljes. Eesti muusik lõi mõni aeg tagasi käed Itaalia maineka plaadifirmaga Time Records ja laul paisati nüüd laia ilma koos Kõpperi poolt lavastatud muusikavideoga. Enne loo uut tulemist eemaldati see kõigist muusikakanalitest ning sestap ongi “Fk this up” on tagasi tabelis kui värske väljaanne ja paikneb see 18. kohal.

Singlitabelis püsivad esimesed kuus kohta kindlalt paigas, uus tulijaid on kõigest kolm. The Chainsmokersi, ILLENIUMi ja Lennon Stella koostöösingel “Takeaway” seadis sisse end 19. kohal, Taylor Swifti värskeim üllitis “The Archer” maandus aga 32. positsioonil.

Räppar Lil Nas X on asunud vana rada ratsutama koos uue kaaslasega. Korea kõige edukama poistebändi BTS liige RM demonstreerib oma kantriaktsenti träpphiti “Old Road Town” värskel remixil, mille leiab tabeli 28. positsioonilt. Aasta ühe menukaima loo originaalversioon jätkab samal ajal 20. kohal.

Albumitabeli kõrgeim uustulija on USA hip hop artist NF. Tema neljas stuudioalbum “The Search” debüteeris Billboard 200 tabelis esikohal, Eestis stardib see aga neljandal positsioonil.

Eelpool nimetatud Maxtracti “Stamina” paikneb 6. kohal ja ühtlasi on tegemist ka tabeli kõige kõrgeimal positsioonil asuva kodumaise toodanguga. Eks näis, kuidas muusikul päriselt staminaga on ja kas järgmisel nädalal suudab tema looming juba parema soorituse ette näidata. reketi “Rahu” on igatahes vahepeal kukkunud 13. kohale, järgnevad Karl-Erik Taukari “Kaks” ja “Vääramatu jõud”, 5MIINUSE “Korralik Saavutus - Aasta Plaat” ning Pluuto “Muhumaa Ülestõus”.

Teiste uute tulijate seas on Shawn Mendesi mullu ilmunud albumi “Shawn Mendes” värske deluxe-versioon (10. koht), DJ Snake’i “Carte Blanche” (18. koht) ja Comethazine’i “BAWSKEE 3.5” (29. koht.) Uuelt ringilt leiab kaks mullu ilmunud plaati – Alan Walkeri “Different World” (36. koht) ja Twenty One Pilotsi “Trench” (40. koht). Albumitabeli trooni hõivab kolmandat nädalat järjest kindlalt Ed Sheerani “No.6 Collaborations Project”.

Tabelid on koostatud striimimiskeskkondade Spotify, Deezer, Apple Music muusikapalade kuulamiskordade ja iTunesis toimunud lugude ostude põhjal ühe nädala jooksul Eestis registreeritud kasutajate kontodelt.