„für Oksana“ juhib Eesti lugude tabelit üheksandat nädalat järjest.

„Dance Monkey“ juhib singlite üldtabelit neljandat nädalat järjest.
Ja põust-mälõunikas on number üks album meie vabariigis juba seitsmendat nädalat.
Jõud on nendega.

Nagu eelmisel nädalal siinsamas veerus ennustatud – SoundCloudis jalad alla saanud artisti sämi värske lugu „Tulikuum“ on lennanud tipp-40sse. Uue tulijana 15. kohale. Nädala ainus uustulnuk Eesti lugude tabelis edestab täpselt sammukese lugu „Mõista-mõista“, mida seesamane säm esitab koos sõbra kawiga.

Lühikese ajaga kaks lugu edetabelisse. Tubli. Palju õnne!

Ülejäänud Eesti lugude tabel seisab üsna stoiliselt paigal.

Samasugune seisev seis singlite üldtabelis. Õnnitleda saab siiski blackbeari – tema „hot girl bummer“ on roninud üle esikümne küüru ja tüübil on pärast kaheksa nädalat kestnud pusimist Eestis tippkümne hitt.

Singlite pingerea uued tulijad on viimases kümnendis ja neid on kaks. K-popi punt BTS ja Lauv üheskoos looga „Make It Right“ on astunud 35. kohale ning 38. kohale on endale tee rajanud Itaalia tantsupopitrio Meduza looga „Lose Control“, kus on neil abiks britid Goodboys ja Becky Hill.

Albumite tabelis on niisamuti suurem liikumine tabeli alumises pooles. Tagasi esimese 40 sisse on end surunud seekord lausa neli vanemat plaati (Juice WRLD, The Chainsmokers, benny blanco, Alan Walker).

Kõrgeim uus tulija maandub 27. kohale. Seal on britt James Arthuri just ilmunud kolmas stuudioalbum „YOU“.

Ning 32. kohale on tõusnud veel üks britt – YUNGBLUD. Talvel koos kuulsa tüdruksõbra Halseyga esitatud singliga „11 Minutes“ ohtralt mainet kogunud indi-pop-räpp-kutt on seal albumiga „the underrated youth“.

* Eesti tipp-40 edetabelid koostatakse muusika digitaalse tarbimise põhjal striimimiskeskkondades Spotify, Deezer, Google Play, Apple Music