Aga jah – ei albumite listis ega kodumaiste palade pingereas kõrgemale kohale tõusnud uut tulijat pole. Vaikne nädal uute väljalasete asjus, ühesõnaga.

Singlite paremusjärjestuses on konkurentsi tõusnud veel sellised uued laulud nagu Justin Bieberi „Intentions“ (17.) ja Khalidi ning Disclosure ühine „Know Your Worth“ (22.).

Singlitabeli juhina jätkab The Weekndi „Blinding Lights“ ning kuni viienda positsioonini on kõik lood tabelis täpselt samal kohal, kus nad olid eelmisel nädalal.

Eesti lugude tabelis on kõik esikümne loo samad mis möödunud nädalal. Mõned lood on kohti vahetanud, aga üldiselt on olukord seisev ja seitsmendat nädalat on kodumaiste lugude liider 5MIINUST ja Villemdrillem ja nende „Paaristõuked“.

36. kohale on tõusnud aga esimest korda STEFANi lugu „We’ll Be Fine“. See on nüüd teine lugu tabelis Eesti Laul 2020 konkursilt.

25. kohal on samalt konkursilt Merilin Mälgi „Miljon sammu“. Juba üheksa nädalat tabelis, ainsana nimetatud laulukonkursilt ja nagu laupäeval näha oli, kukkus poolfinaalides konkurentsist välja.

Põhilist lugude sadu Eesti Laulult peaks oodata olema järgmise nädala tabelis, kuna meie tabelid arvutavad lugude tarbimist reedest reedeni.

Albumitabeli esimesed kolm on samuti rahulikult paigal. Billie Eilishi album juhib, Eminem teine ja reket kolmas. Nende taha 4. kohale on end rebinud 7. kohalt Roddy Ricchi „Please Excuse Me For Being Antisocial“.

Kauamängivate reastuses on üks uus tulija. Pop-punk-veteranid Green Day on tagasihoidlikult, aga siiski tagasi albumiga „Father of All Motherfuckers“. Nende 13. stuudioplaat on vinnanud end 31. kohale.