Ja esikümnesse on tunginud Liis Lemsalu „Kehakeel“, lõpetades sellega pika perioodi, kui Eesti lugude pingerea kõrgemas otsas olid vaid räpiga lood. „Kehakeel“ on tõusnud 7. kohale möödunudnädalaselt 21. positsioonilt.

Teine eelmisel nädalal kohalike lugude tabelisse tõusnud lugu – Madison Marsi „New Vibe Who Dis“ – parandab samuti oma kohta, kuid tagasihoidlikumalt – 16. kohalt 14. kohale.

Eesti lugude listi ainsake uus tulija on 32. kohal. See on „Hazelnut“, lugu Sander Mölderi ja Daniel Levi ühiselt kahe looga üllitiselt. Nende teine ühine pala „High Roads“ esialgu veel tipp-40sse välja ei rebinud.

Singlite üldtabelis on niisamuti „für Oksana“ kõige ees ega lase Tones and I „Dance Monkeyl“ liidrikohta maitsta.

Kõrgeim uustulnuk aga on juba 4. paigutusel. See on supertrio Ariana Grande, Miley Cyrus ja Lana Del Rey looga „Don’t Call Me Angel“ peagi linastuva „Charlie inglite“ filmisarja uuest jaost.

Lemsalu „Kehakeel“ näitab end ka rahvusvahelises arvestuses (22) ning kolmas uus tulija on poppar Halsey värske „Graveyard“ (26).

Nimetatud uued tulijad singlitabelis on saanud endale kohad tipp-40s Post Malone’i lugude arvelt, mis möödunud nädalal hulgakesi singlite pingerida ründasid, seoses Posti uue kauamängiva ilmumisega.

Singlitabelis on Post Malone’il nüüd kolm lugu vähem, kuid albumil rammu piisavalt, et plaatide tipp-40s esimesel kohal püsida. Selja taga vägilasplaadid Billie Eilishilt ja Ed Sheeranilt.

Albumitabeli ainus päris uus plaat on nu metal/sport metal-suuruse ansambli Korn järjekorras 13. kauamängiv „Nothing“ see on tõusnud Eesti albumite digitabelis kahekümne teiseks.

* Tabelid on koostatud striimimiskeskkondade Spotify, Deezer, Google Play, Apple Music muusikapalade kuulamiskordade ja iTunesis toimunud lugude ostude põhjal ühe nädala jooksul Eestis registreeritud kasutajate kontodel.