Kauamängivate esikoha kõrval on Selenal ette näidata nädala teine kõrgeim uus tulija singlite üldtabelis – albumi ava- ja nimilugu on jõudnud selles tabelis 17. kohale.

Ja korra taas Justin Bieberi juurde. Möödunud nädalal oli tema värske singel „Yummy“ nädala edukaim uustulnuk ja selle taga jooksis aasta 2020 esimese pop-sensatsiooni Roddy Ricchi hitt „The Box“. Selleks nädalaks on Bieberi jaks raugenud ja Roddy ronib hooga tippu poole edasi – Roddy on jõudnud 15. kohalt 5. kohale ning Bieber 13. kohalt vaid 10. kohale.

Aga singlitabeli käesoleva arvestuse kõige edukam uus lugu on sootuks superstaaride Future ja Drake’i tagasi-kokkutuleku lugu „Life is Good“.

Ja uusi lugusid on singli pingereas veel. Mac Milleri „Good News“ on visanud end 19. kohale (tuleval nädalal näeme kindlasti tema uut albumit albumite listis), Halsey „You Should Be Sad“ põrutab 22. kohale ja LikyBo „Kraazy“ jõuab täpselt tabeli piirile – 40. kohale.

LikyBo ja tema „Kraazy“ on omapärane juhtum. Lugu on ilmunud tegelikult juba aastal 2017. Omakorda sämplib ta Pudd Daddy remiksi trio Jodeci loost „Come & Talk to Me“ aastast 1992. Uue elu nendele teostele on andnud mõistagi platvorm TikTok, kus LikyBo riimikesest „Cause you look so sexy, you really turn me on/Blow my mind every time I see your face, girl“ on saanud teema uutele videoväljakutsetele. Kodumaal USAs lendab see vana lugu tõenäoliselt sel nädalal üles ka sealses singlitabelis.

Ja kes singlite üldtabelit juhib? Endiselt VillemDrillemi ja 5MIINUSe „Paaristõuked“. Juba kolmandat nädalat järjest. Liidripositsioonil jätkab „Paaristõuked“ ka Eesti lugude arvestuses.

Eesti lugude tabelis uusi tulijad pole, kõik seisab, ja kui te uut muusikat normaalses koguses kuulama ei hakka – näiteks uusi lugusid kollektiividelt Pia Fraus, Tiger Milk, Super Hot Cosmos Blues Band –, siis ma ei tea, mis saab. Päriselt.