Eesti Laulu finaalist on kõige kõvema hoo tiibadesse saanud sootuks Púr Múdd, kes esitles konkursi-show’ vaheettekandena oma uut singlit „Ooh Aah“. See on kodumaiste palade tabeli nädala kõrgeim uus tulija ning teisel kohal. Duo Púr Múdd seni suurim tabelihitt.

Sealsamas, suure saali ja massiivse telepubliku ees presenteerisid oma uusi lugusid ka suurkujud Tanel Padar ja Karl-Erik Taukar. Nende meeste lood pole veel tabelisse jõudnudki. Taukari oma ei ole muidugi ka Spotifys ülevalgi veel.

Eesti lugude tipp-kümnesse on pressinud end viis Eesti Laulu konkursil osalenud pala. Lisaks Ukule veel Anett ja Fredi „Write About Me“ (6.), Trafficu „Üks kord veel“ (7.), Egert Milderi „Georgia (On My Mind)“ (8.) ning Jaagup Tuisu „Beautiful Lie“ (9.). Mistõttu näeb selle nädala esikümme omapärane välja – see ei koosnegi ainult nublu ja 5MIINUSe lugudest.

Kuigi!

5MIINUST ja Villemdrillem hoiavad kümnendat nädalat „Paaristõugetega“ esikohta. Ning nädala teine uus tulija on töötlus Pluuto, nublu ja reketi loost „SOS“, selle Siimi remiks. Kusjuures originaal on sel nädalal kolinal tipp-40st välja pudenenud.

Üks oluline ülesronija on tabelis samuti – see on popräppar säm. Möödunud nädalal tabeli servale roninud „jah või“ on turninud 40. kohalt jõudsalt 12. kohale.

Singlite üldtabeli juurde. Púr Múdd on saanud sisse nii kõva hoo, et on tuisanud kõrgele ka selles pingreas. Lausa kolmandaks. Ning ka Eesti palade listi esikümne lood Eesti Laulult näitavad end sel nädalal singlite üldtabelis.

Púr Múddi järel on teine edukaim uus tulija aga Lady Gaga värske lugu – tema „After Hours“ on tõusnud 11. kohale.

Uute tulijate poolest on singlite paremusreas üldse rikas nädal. Lisaks Gagale ja Eesti Laulult tõuke saanud lugudele on veel kolm uut tulijat. Need on Ashe „Moral of the Story“ (19.), 24kGoldni „CITY OF ANGELS“ (29.) ja Powfu feat beabadoobee „death bed“ (35.).

Tabelit juhib endiselt The Weeknd lauluga „Blinding Lights“.

Kauamängivate tipp-40 esiotsas on taas Billie Eilishi möödunudaastane plaat. Korealaste BTS langes esikohalt teiseks ning reketi „Kulutuli“ jätkab menukalt kolmandana.

Tabeli kõrgeim uus tulija on Venemaa räppar Eldzhey. Tüübi, kes esines alles detsembris Tallinnas ja kelle uuel albumil teeb kaasa ka Tommy Cash (loos „Toilet“), teos „Sayonara Boy Opal“ debüteerib 14. kohal.

Uut heavy metal’it leiame 23. kohalt. Seal näitab nägu Las Vegase kollektiivi Five Finger Death Punch album „F8“.

ja Lil Baby on oma kiidetud värske plaadiga „My Turn“ põrutanud 33. kohale.

* Tabelid on koostatud striimimiskeskkondade Spotify, Deezer, Apple Music, Google Play muusikapalade kuulamiskordade ja iTunesis toimunud lugude ostude põhjal ühe nädala jooksul Eestis registreeritud kasutajate kontodelt.