Eesti lugude tabelis on veel lausa kolm päris uut lugu. Üsnagi tavatu selles võrdlemisi kinnises seltskonnas. Oma värskete paladega on tabelisse jõudnud Lenna (kohal 15 on tema „Kolm korda“, nädala kõrgeim uus tulija), Getter (looga „Chasing Trouble“ on ta jõudnud pärast kaheksa nädala pikkust ponnistamist üle esineljakümne läve kolmekümnendaks) ja Ewert and the Two Dragons (nende „Journey“ on 37. kohal).

Seeläbi on sel nädalal tipp-40s lausa 15 eri artisti.

Tommy Cashi kontsert Pirita kloostris on pannud inimesed rohkem tema vanu lugusid „vajutama“. „Winaloto“ on tõusnud tabelisse 29. kohale – ametlikult on see justkui uus tulija, sest digitabelite avaldamise aegu pole „Winaloto“ tipp-40s figureerinud. „Pussy Money Weed“ on rutjunud end kohalt 36 kohale 10 ja esimesest otsast väljaspool on astunud esisajasse veel Cashi lood „Euroz Dollaz Yeniz“, „ProRapSuperstar“ ja „Tokyo Drift.“

Tommy 2015. aastal ilmunud album „Euroz Dollaz Yeniz“ on saanud kontserdilt samuti hoo sisse ja tõusnud albumite tabelis kohale 38.

Albumite tabelit valitseb Kanye West. Tema sooloalbum „ye“ on teist nädalat esimene ja koos Kid Cudiga valminud projekti KIDS SEE GHOSTS album uustulnukana kolmandal kohal.

Huvitav uus tulija laulab kohal 21 – монеточка ja tema debüütplaat „Раскраски для взрослых“. See on indipop ja tantsupop Venemaalt.

Uus tabelijuht on ka singlitabelis – Dennis Lloydi „Nevermind“ on tasapisi suureks hitiks kasvanud. Iisraelist pärit Lloyd (päris nimi Nir Tibor) andis laulu „Nevermind“ välja juba eelmisel aastal, aga tegi kõigepealt ise sellest tantsulise remiksi, siis töötles pala sakslane Wankelmut ja pophouse’i rütmis on loost saanud Mandri-Euroopas hitt.

Uusi tulijaid on sel nädalal singlitabelis vähe. Vaid kaks. Tantsumuusikameister Alan Walker koos Julie Bergani ja K-391ga on looga „Ignite“ tõusnud positsioonile 34 ja tandem KIDS SEE GHOSTS palaga „Reborn“ just nimetatud seltskonna selja taha 35ndaks.

* Palun väga vabandust selle pealkirja pärast