Möödunud aasta lõpunädalatel andis ta välja oma esimese ametliku albumi „Please Excuse Me for Being Antisocial“. See kihutas Ühendriikide albumitabelis esimeseks ning üks plaadi lugudest – „The Box“, – olemata küll promotud ja väljavalitud n-ö singel, tõusis nüüd esimeseks ka USA singlitabelis.
Korralik tabelivallutus tüübilt, kelle seni parim tulemus oli teha kaasa produtsent DJ Mustardi loos „Ballin“, mis saavutas meeste kodumaal singlite reastuses 11. koha.
„The Box“ oma „iii uuu“ vokaalsämplikäiguga on jällegi üks neist lugudest, mille edule on kõvasti hoogu andnud viraalsed videod ja sotsiaalmeediavideo platvorm TikTok.

Nii, ja see aasta 2020 esimene värske staar on jõudnud oma loo ja albumiga ka Eesti digitabelitesse.

Albumite pingereas on ta nädala kõrgeima uue tulijana jõudnud 16. kohale.
Singlite edetabelis on „The Box“ uue tulijana 15. kohale maandunud.
Selles arvestuses pole ta küll sugugi kõige kõvem. Singlite üldtabelis on kõige kõrgemale jõudnud uueks looks sootuks pop-kristlase Justin Bieberi värske pala „Yummy“ ja see on 13. paigutusel.
Korra jälle tagasi USAsse minnes, siis Ameerika Billboardi singlitabelis hoidis just „The Box“ Bieberi uue loo esikohalt eemal. Bieber tõusis seal teiseks, täpselt Roddy selja taha, ning Bieber õnnitles konkurenti viisakalt Twitteris ja Instagramis.

Eesti singlite üldtabelit juhib teist nädalat 5MIINUSe ja Villemdrillemi „Paaristõuked“, The Weekndi „Blinding Lights“ kraabib end teiseks ning kolmas uus tulija tabelis Bieberi ja Roddy kõrval on Doja Cat. Oma looga „Say So“ on daam tõusnud 37. kohale.

Albumitabelis on Travis Scotti semudeprojekti JACKBOYS plaat langenud esikohalt neljandaks, ning vanad hittplaadid – autoritelt Billie Eilish, Harry Styles, reket – on koha võrra kõrgemale tagasi nihkunud. Billie neist siis esimeseks.

Kauamängivate edetabelis on veel üks uus teos, see on hittanimatsiooni „Frozen“ soundtrack – saavutanud esimese nädalaga 37. koha.

Eesti lugude tabelis pole sel nädalal ühtki uut tulijat. Et „Paaristõuked“ juhib singlite üldtabelit, siis on loogiline, et pala on esimene ka kodumaiste lugude konkurentsis.
Suuri muudatusi-liikumis tabelis samuti pole, nii palju siiski märgiks, et hiljuti Raadio 2 aastahitiks valitud Liis Lemsalu „Kehakeel“ on esikümnes tagasi – tõusis 11. kohalt 8. kohale.

* Tabelid on koostatud striimimiskeskkondade Spotify, Deezer, Apple Music, Google Play muusikapalade kuulamiskordade ja iTunesis toimunud lugude ostude põhjal ühe nädala jooksul Eestis registreeritud kasutajate kontodelt.