1. Operett "Ball Hofburgstrassel"

Tegevus toimuks 1913. aastal Viinis. Peategelaseks oleks pururikka Vene magnaadi heaks töötav Austria-Ungari keiserliku armee eruooberst. Peenenenud naistemaitse poolest tuntud ooberst peab armukest, kellele ostab hubase korteri otse Ringi ääres. Kuid ettevaatust! Ooberst on palganud end korteri ventilatsioonitorudes varjava liliputist kinematografisti, sest ta kahtlustab, et armukesel on suhted kellegi tegevteenistuses viibiva majoriga. Oobersti naine on omakorda samuti intriigi(de) jälil,moodustades koomilise paari Der Standardi püstolreporteriga.

Etenduses oleks julgeid tantsunumbreid naissandarmitelt, ball mustlasviiuldajatega, mitu elegantset skandaali, põgus vampiiriliin, Sigmund Freud Andrus Vaariku kehastuses ja muid erutavaid vihjeid Viini dekadentsile.

Finaalis jääb ballimelu pärast õnnelikku lõppu ja igakülgset leppimist (ka armuke leiab endale väärika husaari) vaikseks, tühjenevale lavale ilmub Gavrilo Princip ja tapab seni ballistseenides statistina esinenud ertshertsogi.

2. Feministlik multimeediaetendus "Teine kõneleb"

Hämaral laval näidataks kolmel ekraanil videoprojektsiooni, millele lisaks esineks näitleja. Monoetendus räägiks lugu naisvaatepunktist ja analüüsiks põhjalikult Teise rolli surutud noore naise kannatusi meestekeskses maailmas, pealesunnitud tüüp-soorollide sobimatust ja meeste loodud tarbimisühiskonna reegleid, mida keegi kahtluse alla ei julge panna. Omaette alateemaks oleks mälu soolisus ja naisajalugu laiemas mõttes. Peategelase mäss on tormiline, kuid lõpeb halvasti,sest ühiskond ja eriti tööturg on nii vertikaalselt kui ka horisontaalselt segregeeritud. Naisi võetakse jõustruktuuridesse vaid väiksepalgalisele lepingulisele tööle.

Etendus oleks väga ekspressiivne, sünge ja tulvil ägamist. Laval voolaks verd, etendust saadaks dark ambient.

3. Talvetuur "Maie, Valdur ja mendid"

Rahvapärane, põhiliselt kommunaalhuumorile ja Meie Mehe lauludele tuginev show kujutab lugu Valdurist, kes asub tööle siseministeeriumis laia profiiliga torulukksepana. Kummalisel kombel peab ta põhiliselt tegelema mingi luksuskorteri ehituspraagi likvideerimisega. Mida ta päeval parandab, laguneb õhtul või öösel taas ära. Valdur tutvub ka korteris elava kauni neiuga, kes on väidetavalt politseinik. Maie hakkab midagi kahtlustama. Vahepeal lõbustab rahvast mustkunstnik, kes näitab, kuda politseinikud rahva rahaga ringi käivad.

4. Lasteballett "Onu Robert"

Lõbus lugu (tegelasteks politseinikud, lapsed, Jänes, Rebane ja Hunt) seletab lastele politsei tööpõhimõtteid ja loob Eesti politseile positiivse imago. Samuti saame lühikese, kuid seiklusrohke loo jooksul aru, et politseis on töökohti kõigile tublidele eestimaalastele ja et mitte kõik rikkad inimesed pole kurjategijad.