1. Kes on filmi reklaamklippe näinud, teab: siin näeb lennuvõimelisi inimesi! Üks tüüp lendab tankilt autole, aga veelgi jaburamas ning lugematuid füüsikaseadusi eiravas stseenis püüab üks tegelane teise keset õhulendu kinni ning nad ka maanduvad turvaliselt kaugusesse pargitud auto kapotile.

2. Silmad puhkavad: autod on kiired ja ilusad, näitlejad samuti. Eelmise osa päikselist Riot küll asendab London, aga pole hullu.

3. Kõige eelneva kõrval ei lähe kaduma ka point. Sellest saab aru siis, kui muusika muutub rahulikumaks ja dramaatiliseks ning jõusaalis ületunde teinud Vin Diesel asub pilduma zen-budistlikke pseudoaforisme.

4. Filmi lõpumadin leiab aset maailma pikimal lennurajal, kus võidu kimavad hiiglaslik megalennuk ja suur hulk kiireid kauneid autosid. Arvestades selle naeruväärselt võimsa märulistseeni kestust, näib selle maandumisraja pikkus olevat võrreldav umbkaudu Tallinn-Mäo otsaga. Jaburalt äge!

5. “Kiired ja vihased 6” tõestab, et kinokultuur pole veel väljasuremisohus – ühe “lennustseeni” lõpus kipuvad saalitäied vaatajad spontaanselt aplodeerima ning plaksutamist kuuleb ka lõputiitrite ajal. Kodusel arvutiekraanil piraatkoopiat vaadates seda juba ei koge!

6. Ärge veel lahkuge, kui lõputiitrid voolama hakkavad. Veel tuleb üks stseen, mis juhatab sisse järgmisel suvel linastuva seitsmenda filmi.

Tallinn – CC Plaza, Solaris; Tartu – Ekraan; Narva – Astri.