„Inimese hääle“ etendustegevus toimub kolmel juunikuu õhtul Tallinna Linnateatri Lavaaugus, kust tehakse publikule etenduse otseülekanne elisastage.ee portaalis, väike arv külastajaid pääseb etendust ka kohapeale jälgima.

Tänapäevane klassika


Kõige enam inspireerib mind teatris uusi vorme leidma maailmatasemel teater, mis loob uut väärtust klassikalistele materjalidele. Mind paelub just lavastajapoolne nägemus ja kohandumine tänase päevaga. Simon Stone, Thomas Ostermeier, Katie Mitchell ja Ivo van Hove on lavastajad, kelle uute lavastuste vaatamiseks kasutan iga võimalust. Nende tööd ongi andnud mulle tõuke ise lavastama hakata, nende väärtused ja kvaliteet on see, mille poole kunstnikuna pürgida – kus lavastus ei ole pelgalt loo jutustamine, vaid autori kindel ja omanäoline nägemus loost.

Indie-muusika


Pingelistel hetkedel annab jõudu positiivne ja kerge indie-muusika, mille parimateks näideteks on Arcade Fire, Future Islands, The Sound Poets, The Naked and Famous.

Loodus


Ilma looduseta ma lihtsalt ei suuda luua. Hoolimata sellest, et elan Tallinnas, kasutan ma iga võimalust ja vaba hetke looduses viibimiseks, uute kohtade avastamiseks ning pingete maandamiseks. Kui võimalust pole, siis sisustan oma vaba aega meelsasti loodusfilmide seltsis, viimane soovitus „Climate Change: The Facts“ (Suurbritannia, 2019).

Reisimine


Reisimise üheks olulisemaks osaks on minu jaoks teel olemine. Teekond on see, mis tekitab tunde, et ma ei seisa ühe koha peal. Reisidelt olen kogunud kõige enam inspiratsiooni oma uute lavakujunduste loomiseks. Viimane suurim rännak oli 2020. aasta jaanuaris Boliiviasse Salar de Uyunisse. Reisi planeerimine on minu salakirg ning sageli kavandan reise, mida mul ei õnnestu kunagi sel viisil ellu viia, aga planeerimine ja lugemine tekitab juba väikese reisiillusiooni.