Mind ei huvita peaaegu ükski asi peale muusika ja ma ei olegi viimasel ajal midagi muud teinud kui muusikat. Ansambliga Must Hunt (pildil) tegime uue plaadi ja see võttis mult põhimõtteliselt terve suve.

Vinüülikogu


Lisaks muusika tegemisele olen korjanud vanemaid vinüülplaate, mis mul plaadikogust puudu on. Mul on suur vinüülikogu, võib-olla isegi ainulaadne kogu Baltikumis. Põhimõtteliselt ainult metal-muusika, üle 3000 haruldase plaadi. Vahepeal olin oma kogu mitmeks aastaks soiku jätnud. Nüüd võtsin sellega tegelemise uuesti kätte, tuhnin Discogsis ja eBays, müüsin osa plaate maha ja otsin teisi asemele, et kogu oleks täiuslik.

Meediapaast


Ma ei tea üldse, mis ümberringi toimub. Ma pole aprillikuust saadik ühtegi korda telekat vaadanud, pole olnud aega telekat sisse lülitadagi. Mitte üht sekundit. Pole lugenud ühtegi artiklit, mis ei ole minu enda bändist kirjutatud. Ma olen hoidnud ennast absoluutselt kõigest eemale. Mõtlesin, et proovin sellist paastu ja vaatan, kuidas on, ja selgus, et väga äge on! Alles nüüd pistan vaikselt nina toast välja ja vaatan, mis ümberringi toimub.

Kontsert


Metallica kontserdil käisin Tartus. Ma olen neid enne näinud ja ma olen neid aastal 2000 ka kaks korda soojendanud. Läksin ennekõike produktsiooni ja soojendusbändi Ghosti vaatama. Metallica on alati oma tuntud headuses. Aga ühest asjast ma sain aru – suurkontsertidele ma niisama enam kunagi ei lähe, kui, siis ainult fännitsooni. Mujal ei saa sellist elamust, nagu tahaks. Kes tahab elamust saada, ostab pileti fännitsooni, ja kes tahab lihtsalt meelelahutust ja õlli panna, see läheb üldalale hängima.