Vaikus


Vaikimine ja kuulamine on oskused, mida inimeses väga hindan. Meid ümbritsevad alati hääled ja helid ning nende keskel on lihtne blokeerida oma seesmised helid. Panen tihti koduteel muusika kinni, et endaga rääkida. Nende vestluste käigus olen saanud mitmeid teemasid lahti mõtestada ja iseendaga argumenteerida. See on aidanud mul inimesi paremini mõista. Kes ütles, et vaikus on piinlik?

Mõistatused


Oma mõistuse, nutikuse ja loogika teritamine on tegevus, mida tihti teen. Lahendan regulaarselt ristsõnu, kuid eriliseks lemmikuks on jaapani mõistatused (sudoku, nonogramm, takuzu jpt). Aeg-ajalt tuleb sõbrad kokku kutsuda ja teha üks viktoriin või minna põgenemistuppa.

Paranormaalsus ja süngus


Ma jumaldan kõike, mis on sünge, ebatavaline ja veider. Hakkasin õudusfilme koos õega vaatama juba lapsena ning ilmselt sealt see armastus sünguse vastu tuligi. Soovin oma loomingusse alati punuda neid elemente, olgu meediumiks muusika, video, teater või ma ise.

Sidrunid


Olen lapsest saati armastanud kõike, mis on hapu. Kui näen menüüs midagi, milles on sidrun, võib kindel olla, et valin selle. Mäletan lapsepõlvest vene sidrunikomme, mis olid mu lemmikud, kuid kahjuks pole kuskilt suutnud neid enam leida. Ma ei hakka isegi rääkima sidrunite lõhnast – jumalik.