See oli tavapärane, harilik, ette-ennustatav kontsert. Mitte et selles kõiges midagi halba oleks olnud. Ei. Lihtsalt üks tavaline, igapäevane Aerosmith.

Vaiko Eplik
Hakkasin juba kontserdile liikuma, kuid siis jäi mulle ette Sakala keskus, või siis pigem selle jäänused. See vaatepilt rikkus tuju ära ja kontserdile ma seetõttu ei jõudnud. Aerosmith oli mul lapsepõlve lemmikbänd ja äkki nüüd siis läheb nii, et nad surevad varem maha, kui ma neid laivis taban. Aga äkki ongi sedasi parem.
Tristan Priimägi
Lugedes Delfi naistelehe kommentaare, tundub põhiteemaks olevat see, kas “Crazy” oli või ei olnud kontserdikavas. Tundub üsna kõrvaline mure olevat: mis neist ballaadidest suurel kontserdil ikka? Tahaks ju rokki. Ebakindlus kontserdi esimeses pooles takistas minul asja nautimist, sest kui heade riffidega lood nagu “Eat The Rich” toimisid päris hästi, tõmmati mõne ballaadiga energia jälle täiesti nulli. Ilmselt oli bändil raske pisaraid rahvalt kätte saada, sest väljas oli valge ja kui lavaesine publik välja arvata, tundus rahvas üsna uimane.
Hiljem läks asi märksa paremaks, siis kui hämardus ja valgusshow toimima hakkas. “Sweet Emotion” ja “Walk This Way” jäid kuidagi eriti meelde.
See on muidugi teada, et hoolimata bändi enda juttudest ei ole Tallinna näol tegemist Berliini või Londoniga, kus tuleb kontserdil kõik endast välja panna, või muidu muusikapress lammutab järgmisel päeval tükkideks. Sellest ilmselt ka uimane algus. Ja nagu varakapitalistlikule ühiskonnale kohane, ei saanud ka sellel õhtul ilma populismipuhanguta, mis jättis sisse halva tunde ja häbi oma riigi pärast. Ühe Aerosmithi loo ajal ilmus lava kõrval olevatele ekraanidele Edgar Savisaare naeratav nägu, sõrmed tõstetud võidumärgiks. Mulle tundus, et lugu samal ajal oli “Jaded”, aga see oleks lihtsalt liiga tabav iroonia. Või siiski.