Milline lugu on...
...parim hommikune ärataja?

Zina Chiffi “The Lark Ascending”. Terve album on suurepärane hommiku jaoks ja sisendab teatud sorti rahu, kui maailm on alles üles ärkamas. Väga ilus teos.

...on parim, mille sa oled just enda jaoks avastanud?

Terve Robert Glasper Experimenti looming.

...meenutab sulle sinu esimest kontserdil käiku?

Mitte ükski konkreetne lugu, kuid minu elu esimene Glastonbury festivali külastus 1993. aastal oli nii meeldejääv, et iga kord, kui kuhugi kontserdile sattun, meenub mulle see kogemus.

...on parim siis, kui oled vihane?

Steve Reichi “Shaker Loops”. Väga korduv ja aitab taastada mõtteid, kui need on mingil põhjusel kaotsi läinud. See teos on samuti väga hea paberimajandusega tegelemise taustaks, kuna tema sünkopeeritud struktuur aitab sul püsida õigetel ridadel.

...toob pisara palgele?

The Isley Brothersi “Living For The Love Of You”. Minu arust on see lihtsalt üks soulmuusika põhiteostest, mille erinevad kihid on perfektselt loodud, need ei ole väga pealesurutud. Väga kerge kuulata ja samas nii ilus, et võib tõepoolest nutma ajada.

...muutis sinu arusaamu muusikast?

Ron Trent & Chez Damieri “Morning Factory” ja Ms Dynamite’i “Dy-na-mitee (Osunlade Remix)”. Need kaks lugu muutsid minu vaateid tantsumuusika osas, kuna mõlemad tutvustasid mulle, milline võib olla deep ja soulful house oma parimas vormis.

...on parim, mida kõik võiksid kuulata?

Hetkel on selleks Elise’i “Poseidon (Atjazz Love Soul Remix)”. See lugu on suund, mille poole hetkel pürgin, see on rohkem kui tavaline banging out house – see on minu hing kandikul.

...mis kellelegi teisele ei meeldi?

Ma ei julgeks siia isegi midagi pakkuda! Teatud lemmikud mul on, aga püüan näiteks pidudel vältida selliste lugude mängimist, mille osas tean, et need teistele inimestele kindlasti ei meeldi. Võib-olla mingi lugu “X Factor”-saatest, ha-ha!