Cockney Rejectsi “The Greatest Cockney Rip Off”. Aga ka Joan Jett & The Blackheartsi “I Love Rock ’n’ Roll”. Aga ka The Anti-Nowhere League “I Hate People” või “So What”. Peab tunnistama, et väga raske on nendele küsimustele vastata. Tavaliselt ei ärka ma kunagi hommikuti mingi rokkloo peale, aga tore oleks muidugi. Peaks vist hakkama seda korraldama kuidagi. Veel sobiksid väga hästi Propelleri “Kiisulaul” ja “Pankrot”, aga ka peaaegu kõik ülejäänud Propelleri lood.



...mille sa just oled avastanud?


My Chemical Romance “Desolation Row”. Käisin pojaga Plazas vaatamas filmi “Watch­men” ja see oli lõputiitritealune lugu.



...on parim peolugu?


Kim Wilde’i “Kids In America”. Nagu ka paljud teised Kim Wilde’i lood, näiteks “Chequered Love”, “Water On Glass” ja “2-6-5-8-0”. Samuti kõik Smokie lood. Tegelikult mulle ei meeldi üldsegi pidutseda, aga kui muud üle ei jää, siis need lood võiksid olla, samuti ka kõik ülejäänud lood siit intervjuust. Veelgi parem on aga kogu peo ajal vaadata lihtsalt Mr. Beani.


...duši all kaasalaulmiseks?


Bay City Rollers “Another Rainy Day In New York City”. Iialgi ei ole duši all seistes mingile loole kaasa laulnud. Kahjuks. Aga peaks seda edaspidi hakkama tegema. Pean kuidagi maki sinna vannitoa lähedale orgunnima, et saaks seda edaspidi teha. Küllap on väga suvine. Peab katsetama.



...mis toob pisara palgele?


Smokie “Something’s Been Making Me Blue”. Aga võib-olla veelgi rohkem ABBA “The Winner Takes It All”. Ja on veel mingid lood, aga ma ei taha siin hakata oma hinge alasti koorima.


...uinutaja?


The Stranglersi “Let’s Tango In Paris”. No ma ei ole päris kindel tegelikult. Võib lihtsalt panna Electric Light Orchestra “Out of the Blue” peale ja võib-olla uinutab palju paremini. Või noh, mida iganes. Kunagi ammu nooruses olen oma toas reaalselt uinunud ELO plaadi “A New World Record” peale. Aga selge see, tänapäeval ma küll ei kasuta mingit muusikat uinumise eesmärgil. Vaatan lihtsalt telekat.



...mida kõik võiksid kuulata?


Tenpole Tudor “Wunderbar (Hit Single Version)”. No ja üldse 1970. aastate punk-rokki.


...mis kellelegi teisele ei meeldi?


Baccara “Don’t Play Me A Symphony”. Mulle meeldib Baccara, Bonnie Tyler, Rod Stewart, Mud ja paljud 1970. aastate artistid, aga ei tea eriti kedagi, kellele need veel meeldiksid.


...mis sobiks su matustele?


The Sweet “Stairway To The Stars”. Ma ei ole kindel, kas mul üldse tuleb matuseid.


Millist lugu sa vihkad?


Suzi Quatro “48 Crash” ja “Can The Can” ja Sex Pistolsi “Belsen Was A Gas”. Nii Suzi Quatro kui ka Sex Pistols on mu vanad lemmikud, aga need lood on seal teiste vahel kuidagi eriti tüütud tundunud. Tegelikult vihkan kõige rohkem neid eestikeelseid lugusid, mida pidevalt raadios mängitakse. Viimasel ajal esinev pealetükkiv eestikeelse rokkmuusika promomine on vastik.


* The Flowers of Romance esineb laupäeval 11. juulil festivalil Lelle Alternatiiv, Imsi järve ääres.