80ndatel oleks tema plaadi kohta öeldud pop, praegu nimetatakse seda indiks. Ja kokkuvõtvalt öeldes on see Šoti Kuninglikus Konservatooriumis kompositsiooni õpinud Christopher Duncan, tema süntesaator ja lademes mägede kõrguseid harmooniaid, harmooniaid ja harmooniaid. Imekaunitesse meloodiatesse valatud püüd lennata.

C Duncan esineb 30. märtsil Kultuurikatlas TMW avaõhtul.

Mart Avi. Eesti muusikakriitikute uus lemmiklaps, millele osutab, et tema kaks viimast albumit – „Humanista“ (2015) ja „Rogue Wave“ (2016) – on spetsialistide aastalõputabelites olnud kõige kõrgemalt noteeritud kodumaised teosed. Ja just „Rogue Wave’i“ elektroonilise outré popi kavaga Mart TMW lavadele ronibki.

Mart Avi esineb 30. märtsil Kultuurikatlas TMW avaõhtul ja 31. märtsil Mustpeade Majas.

Delicate Features. Delicate Features on väga lahe duo Peterburist. Ega nad vähem ei saagi olla, sest nende kaks teost on välja andnud endiselt üks maailma juhtivaid põrandaaluseid plaadifirmasid – Not Not Fun, Los Angelesest. Maria Minerva kodukolhoos.

Loid tantsumuusika, kus on niristatud teineteise otsa sündmustevaba synthwave’i, imelikku Alpi new age’i ja Enya moodi globaalhaldjapoppi. Et tegu on siiski hüpnagoogilise popi esindajaga, võib kontsert kujuneda täielikuks disaster’iks, aga ettevaatavalt tuleks valmistuda kõige ekstaatilisemaks meditatsiooniks, mida elu võib sulle pakkuda.

Delicate Features esineb 31. märtsil Mustpeade Majas.

Pearson Sound. Ka tema on varem Tallinnas esinenud. Siis, kui ta peamine artistinimi oli veel Ramadanman. Plaadifirma Hessle Audio ühe kaptenina ja aina otsiva produtsendina on ta tarkpeade ja süvitsiminejate tantsumuusika juhtivaid tegelasi Suurbritannias.

Pearson Sound esineb 31. märtsil Balti jaama paviljonis alasündmusel AUX @ TMW.

Florian Wahl. Noor tallinlane, kes tunneb end võrdselt mugavalt Jaapani hüperaktiivses techno’s, siivutus kiima-R’n’Bs ja tulnuklike olendite räpis. TMW kontserdiks lubas ta esitada seniavaldamata lugusid, Enrique Iglesiase karaoket ja hoemuzak’i.

Florian Wahl esineb 31. märtsil Raadio 2 laval Von Krahlis

TMW jutud. Vestlusõhtute programm on tänavu mahlakam ja mahukam kui varem. Algas juba 27. märtsil, kuid alles jäänud kavast tooks esile 30. märtsil TMW pop-up kohvikus (Pärnu mnt 6) toimuva arutelu „Kes tappis muusikažanri?“, kus Ingrid Kohtla modereerimisel otsivad vastust superstaar muusikakriitik Simon Reynolds, muusikakriitik/akadeemik Kieron Tyler ja raadiojaam KEXP programmijuht Kevin Cole.

31. märtsil istutakse kohvikus Must Puudel „Tanz mit Laibachi“ vestlusõhtul, kus on isiklikult kohal ka ansambli Laibach liikmed Ivan Novak ja Uldis Cekulis.

TMW jutud on tasuta.