Ma ei usu, et ta kõike sarkastiliselt rääkis. Kus see toon tal täielik oli, kus mitte, ei oska ka öelda. Aga räppar on Sip€lga 14 – kodanikunimega Tim-Daniel Putting (21) – kohe kindlasti.

Tema tiitel on – Eesti Sound­Cloud-räpi isa. Just tema oli see, kes innustas aina uusi noori uue laine hiphoppi katsetama – oma träpi, emo- ja mumble-räpi lugusid SoundCloudis avalikustama. Ei ole küll registreeritud, et nimelt ­Sip€lgas tegi Eestis esimese uusräpiloo, aga just tema nimega seoses sai esimest korda laiemalt teatavaks, et meie kodukamarast on värskes žanris midagi tärkamas.

See oli siis, kui räpilegend ­Genka käis kaks aastat tagasi raadiosaates „Muusikanõukogu“ ja tõi sinna kriitikutele hambusse kellegi Sip€lga ja Jung Carli ühise loo „ma laadisin lolli peaga enda nuded netti üles“. Lugu sai tookordses saates kõige rohkem punkte.

„Ma mäletan seda päeva,“ ütleb Sip€lgas. „Keegi kirjutas, et su lugu oli Raadio 2s, Genka viis su laulu sinna. Nalja oli muidugi nabani. Tegime selle loo niisama pulli pärast, siiamaani on see naljaprojekt.“