Vitali elas selles majas alles tunamullu, ta pesitses seal aastakese pärast naisest lahkuminekut. Varem oli maja kasutuses suvekoduna. Kinnistut ei müü aga tema, vaid kinnisvarafirma Arvila OÜ. Firma sai maja, mida üritati esialgu maha ärida pea saja tuhandega, kätte 5000 euroga.

Vitali tunneb end petetuna.

Kõige hullem on aga see, et sama saatus ootab veel kahte tema ostetud kinnistut: korterit Lohusuus (mõlemad Lohusuu kinnistud kirjutatud õe nimele) ja korterit Narvas. Kogu saaga tõttu kogeb Vitali kirjeldamatut stressi. „Muidugi võin aitäh öelda, et kaotasin 30 kilo. See on hea, ei pea trennis käimagi,“ pöördub mees laenuhaide poole.

Kõik algas pihta kuus aastat tagasi võetud hüpoteeklaenust, mida töötu ja varasemate maksehäiretega Vitali poleks tohtinud saadagi.

Vaata Vitali lugu artikli päises asuvast videost. Kõnealuse laenu- ja inkassoäride võrgustiku kohta, mis on lageda taeva alla viinud ligemale 200 koduomanikku, loe lähemalt siit.

Räägi meile oma lugu!

Uuriv toimetus jätkab kiirlaenudega seotud teemade uurimist. Kui teil on jagada vihjeid, informatsiooni, dokumente või oma lugu, võtke meiega palun ühendust aadressil uuriv@delfi.ee.

Palume võimaluse korral jätta enda kontaktandmed, et saaksime täpsustusteks teiega ühendust võtta. Vihje saatjatele kehtib allikakaitse ja soovi korral tagame täieliku konfidentsiaalsuse.

Jaga
Kommentaarid