KAMIKAZE-DROON: Ründedroon hetk enne sihtmärgiga kokkupõrkamist.

Inimesed jooksid raudteejaama perroonilt lähedal asuvatesse hoonetesse. Kohvreid rebiti läbi kaootiliseks muutnud liikluse.

PAGEMINE: Raketid maandusid ka raudteejaama lähistele. See sundis inimesed põgenema. Foto alumises nurgas on näha ründedrooni jäänused.

Kuid siis kõlas taas mootorivilin ja kärgatas plahvatus. Iraanis toodetud ja Venemaale müüdud kamikaze-droon oli leidnud oma sihtmärgi.

KAMIKAZE-DROON: Kõiki droone ei õnnestunud õhutõrjel hävitada. Need tabasid Kiievi kesklinna.

PLAHVATUS: Tänaval jalutanud inimene viskus drooniplahvatuse eest kaitse otsimiseks tänavale.

AFP fotograaf Yasuyoshi Chiba jäädvustas täna hommikul hoopis dramaatilised kaadrid, kuidas droone püüti Kiievi kohal alla tulistada automaatrelvadega. Millega iganes, peaasi, et inimesi kaitsta. Kuid pealinnaski tabasid droonid mitut sihtmärki. Milline on kahju, kui palju on hukkunuid, me ei tea.

KATSE TABADA DROONI: Õhutõrje ei suutnud alla võtta kõiki droone, mis Ukraina pealinnale lendasid, oma panuse püüdsid anda ka Kiievi politseinikud.

KATSE TABADA DROONI: Õhutõrje ei suutnud alla võtta kõiki droone, mis Ukraina pealinnale lendasid, oma panuse püüdsid anda ka Kiievi politseinikud.

TULETÕRJE: Plahvatusest tekkinud kahjude kustutamine.

Kiievi linnavõimu sõnul sai pealinn pihta neli korda. Seejuures piirkond, mida Kiievis sihiti, oli sama. Selgi korral kärgatasid plahvatused Ševtšenko piirkonnas, mille lähedale jääb ka raudtee reisiterminal.

TOLMUS: Kiievlane pühib pükse droonirünnakust tekkinud tolmust.

PIIRATUD: Sevtšenko piirkonnas, kuhu maandusid ründedroonid, piirasid politseinikud perimeetri.

KIIEVLASED: Kohalikud vaatavad hommikusest rünnakust tekkinud kahjustusi.

Jaga
Kommentaarid