Jutt käib ärimehest nimega Margus Valdes (57). Ta on rikas mees, tal on raha ja võimu. Talle kuulub kinnisvarafirma Morrison Invest, milles ta on ainus tegelik kasusaaja. Morrison Investile kuulub omakorda firma OÜ Valdusehitus, kus ei ole ametlikult ühtegi töötajat.

Just sinna firmasse on mees personaalassistenti otsinud.

Margus Valdes vastas Ekspressile, et tal on kahju, kui kerge on avalikkusega manipuleerida. „Kõnealune postitus sisaldab mitmeid valeväiteid,“ ütles ärimees. „Kui kõik, milles mind süüdistatakse, oleks tõepoolest aset leidnud, siis peaksin juba ammu vangis olema. Ühtlasi leian, et tõsiste avalduste koht on politsei, mitte Facebook. Tegemist on ilmselge sihipärase laimukaasusega. Kurb, et Eestis niivõrd kergekäeliselt inimeste ja tervete perekondade nimesid rikutakse.“

Katariina Kallaste (19) kolis mõne kuu eest Tallinnasse elama. Tal oli ruttu vaja kindlat töökohta, et korteri ja muude kulude eest tasuda. Talle piisas proovipäevast, kust ta valet appi võttes põgenes.

Evelyn Kaasiku (33) vastik kogemus Valdesega pärineb kümne aasta tagusest ajast.

Naised, kes läksid valdkonna keskmisest kõrgemat palka pakkuva kuulutuse õnge, räägivad Ekspressile oma kogemusest. Ühendavateks märksõnadeks on nilbed kommentaarid, käperdamine ja nõue, et assistent Valdesega lähetustel hotellituba jagaks.