„Ma ei tundnud ennast sellel erialal mugavalt. Ma ei olnud pädev kirjutama kõvasid uudiseid poliitikast ja olin introvertne. Tean, et tänagi toob legendaarne õppejõud Priit Pullerits minu põhjal näite, kuidas leida oma tee.“

1x
00:00

Taukar on olnud väga lähedal läbipõlemisele. Ta nimetab kaheksa aasta tagust aega oma kuldajaks, mis samal ajal oli üks raskemaid. „Mul oli ligi kakssada esinemist aastas, vahel tuli esinemispaikadesse lennata helikopteriga, toitusin ja magasin halvasti. Kõik lõppes hääle kaotamisega.“

2014. aastal osales ta suurfavoriidina „Eesti laulu“ konkursil, aga üllatuseks ei pääsenud ta poolfinaalist edasi. Samuti soovis ta ühel aastal võistlusest osa võtta tänase suurhitiga „Vastupandamatu“, aga žürii ei valinud seda isegi poolfinaali.

Uuesti pole Karl-Erikul plaanis Eesti Laulu võistluskarusellist osa võtta. „Mul on olnud õnn olla saatejuht ja vahenumbri esineja.“ Eesti Laulu formaat Karl-Erikule meeldib, aga Eurovisioonile ta ei kipu. Ta lihtsalt ei teaks, millega seal läbi lüüa.

Kõigest põhjalikumalt juba „Rööprähklejate“ podcast’is, mille leiad Delfi Taskust, Spotifyst, Apple Podcast’ist.

VÕIDA AUHINDU: Eesti Ekspressi Facebookis käib loos, kus on võimalik võita Eesti Ekspressi nännikott, mille peal on eksklusiivne Karl-Erik Taukari autogramm!

Kuidas sündis Rööprähklejad

KES TEEB, SEE JÕUAB? Või jäävad tegijale tühjad pihud? Sellele küsimusele saad vastuse podcast'i kuulates.

Rööprähklejad on Eesti Ekspressi uus podcast, kus käivad külas tuntud saatekülalised, kellega saatejuhid räägivad rööprähklemisest, keerulistest hetkedest ja pöördepunktidest elus.

„Tegime selle podcasti, sest tundsime vajadust inspiratsiooni järele. Noortena küsime endalt väga tihti: mis edasi, kuhu edasi? Samal ajal on vaja ennast jagada kümne tegevuse vahel. Loodame, et läbi külaliste lugude õpime kõik olema edukamad rööprähklejad,“ ütlevad saatejuhid ja ajakirjanduse tudengid Rauno Ruus ja Jan Joonas Tuuna.