Ta meenutas, et sattus Läti muusikaauhindadel esinemas käies rääkima mitme artistiga, kes lõunanaabritele staadionikontserte teevad.

„See pani mõtlema, et oleks ainult aus ka meil selline komme käima tõmmata. Selle pluss on see, et staadionil saab teha suuremat ja vägevamat show’d kui kuskil mujal. See tuleb suurim kontsert, mida Eestis viimase kolmekümne aasta jooksul kodumaise artisti poolt tehtud on. Ilma jääda sellest ei tasu – muidu on liiga rets fomo,“ märgib Kõpper.

Lisaks Kõpperile astub staadionikontserdil üles terve plejaad muusikuid ja külalisesinejaid.

Staadionikontsert saab ühtlasi olema ainus NOËPi avalik kontsert sel aastal. NOËPiga koos astuvad lavale nii kodu- kui ka välismaised üllatusartistid. Esitusele tuleb muusikat nii varajasest loomingust kui ka seni avaldamata lugusid.

„Mul oli kord vestlus muusikust sõbraga teemal goosebumps ehk kananahk ning sellest, et muusika on üks väheseid asju, mis seda esile kutsub. Kontserdi eesmärk (lisaks endi lätlastele tõestamisele) saabki olema kananaha ihule toomine, ja seda kõige positiivsemas võtmes,“ lisab NOËP.

NOËP on aastatega oma loominguga üksnes Spotify platvormil kogunud enam kui 60 miljonit kuulamist, milles mängis suurt rolli eelmise aasta lõpus Itaalias teenitud kuldplaadi staatus looga ‘fk this up’.

Albumiga „No Man Is An Island“ pälvis ta Eesti Muusikaauhindadel neli tiitlit. NOËPi viimane album ‘Move Your Feet’ avaldati 14. veebruaril ning on inspireeritud erinevatest taskuhäälingu saadetest, intervjuudest ning sotsiaalmeedias nähtud klippidest.

Kuula ka NOËPi uut albumit „Move Your Feet“.