Siis rassis ta uuesti kokkutulnud kooliaegse bändiga Meelik Eesti Laulul. Ebaeurovisiooniliku turbo-biit-popiga „Tuju“ tulid nad laulukonkursil neljandaks.

Eelmisel nädalal kuulutas ta välja esinemise A. Le Coq Arenal 19. augustil. Ükski Eesti artist pole varem staadionikontserti andnud.

Ja mõned päevad enne staadioni-live’ist teada andmist lasi NOËP 14. veebruaril välja uue albumi „Move Your Feet“. Kui te minult küsite – ja no palun küsige –, siis „Move Your Feeti“ puhul on tegu umbkaudu 15 aastat muusikas osalenud Kõpperi seni parima projektiga. Igatpidi värske etapiga tema loomingus. Kelleltki luba küsimata paigutan plaadi kodumaise popi kullavaramusse.

Plaat ilmus vaid aasta ja paar kuud pärast esimest kauamängivat „No Man Is An Island“. Kui tol teosel kõlas NOËP nagu 21. sajandi indifolk, mis on elektroonilise tantsumuusika (EDM) rütmide, kõlade ja võtetega suurejooneliseks ehitatud, siis „Move Your Feet“ on otsekohene diskoplaat. Kirjeldust laiendades: kerge troopilise hõnguga indidisko-plaat, kust sõelub läbi eufoorilisi jazz-soolosid, prantsuse filter-diskosse või Chicago house’i sobivaid käike ja saunde, enesekindlalt phomp-phomp-phompivat bassi ja lihtsaid, aga nakatavaid pop-meloodiaid. Nukrameelseid õhkamisi ja majesteetlikke lumesaju-ballaade, mida eelmiselt plaadilt leida võis – neid siin ei ole. Standardseid EDM-i kirinaid samuti mitte. „Move Your Feet“ on pidu.

Aga pidu, milles Kõpper avaneb meile mitmest uuest küljest. Nii teemade, võtete kui inspiratsiooniallikate asjus. Et neid selgitada, kohtume Andrese isiklikus stuudios.