Keset ruumi olev Sarah Nõmme teos, dekonstrueeritud voodi, jätab mulje, justkui viibiksin kellegi kodus. Käimas on sünnipäev, tagurpidi keeratud legendaarne MTV reality show „My Super Sweet 16“, mille käigus uhke ja salongikõlbuliku mulje avaldamise asemel on sünnipäevalaps võtnud nõuks hoopis võimalikult haavatav olla.

Külalised on pakkumisega kaasa läinud, voolanud köögist ja elutoast magamistuppa, hõivanud võõrustaja privaatse tsooni. Arop võtab uusi saabujaid vastu, aknalaual on reas pudelid, legendaarne EKA koristaja, kes ilmselt pole puudunud üheltki sääraselt ürituselt viimased 30 aastat, on klaasi juba kätte saanud ning vaatleb kunsti.

Õues on külm, nii et vitriini ees ei tolkne seda tüüpi sündmustele tavapäraseid suitsetajaid ega ka veinitajaid, kes Draakoni galerii kehva ning seega lobisemisvaenuliku akustika eest värske õhu kätte pagevad.

Oleme kõik koos voodi ümber. Voodi on kohaks, kus sünnivad saladused ja suhted, teise voodisse enamasti nii kergelt ei pääse nagu täna. Nõmm ja Lehtsaare annavad meile salakaardi, mis võimaldab ihaldatud