„Üldine narratiiv, mis mina selle plaadiga silmas pidasin, ongi see, et meil on maailmas mingisugused jamad, eks. COVID – suur jama terves maailmas – lõppes ära, tuli uus jama, sõda. Aga kui see sõda ära lõpeb, siis ega meil ei ole maailmas asjad korras. Üks jama kaob ära, hakkab uus! We are doomed, noh! Praktiliselt me kihutame rongiga kuskile… me ei tea, mis seal ees on, aga midagi ilusat ei paista praegu olevat,“ võtab Genka albumi kokku. „Kaks kolmandikku on see, ülejäänd on flex'imine“.

Ka Genka varasem looming on doom-hop'i pruukinud (termin sündis Genka mõttevälgatusena intervjuu jooksul – A. A.). Toe Tagi „Palju õnne, inimesed“ on üks selline lugu, mis meie nartsissistlikule, nõmedale liigile juba 2009. aastal hukatust ennustas.

Sa arvad, kõik saab korda, nii ma arvasin ka / Sa arvad, kõik saab korda, aga tegelt ei saa

Oh õudust! Sest olgem ausad, ajaga on jamasid ainult juurde tulnud: instafiltrid, Raf Simmonsi kampsunid, netikommentaatorid ja vandenõuteoreetikud... kõik saavad „Doomil“ vatti (vaata kõrvallugu - toim.). Seega paistab, et meil oleks ka sõjata perses olnud. See oli lihtsalt viimane tilk.