„Ma kartsin inimesi, kuigi olin terve elu olnud inimeste inimene. Lõpuks keeldusin absoluutselt kõigest!“ Ta luiskas päevast päeva tuttavatele, et tal pole aega nendega kohtuda, kuigi tegelikult lamas voodis ega teinud mitte midagi.

1x
00:00

Isegi pere suutis ta ära petta. Hommikul ärkas koos nendega ja saatis nad kodust välja. Seejärel läks voodisse tagasi ja pani äratuskella helisema ajaks, kui pere pidi koju tagasi jõudma.

Sellega kaevas Krista endale veel suurema augu, millest väljaronimine võttis aastaid.

Nüüd meeldib Kristale, et noored julgevad olla nemad ise ja seltskonnaajakirjanduse „paugutamine“ neile korda ei lähe. „Armastan noori tuhandeid kordi rohkem kui omavanuseid pässe. Kui sa oled kihvt inimene, siis noortel ei ole vahet, kas sa oled alasti või riides, gei või drag.“

Kui su laps paugutab uksi ja saadab su pikalt, on kõik okei. Vaikus on palju ohtlikum.

Krista Lensin

Lensin möönab, et Kroonika aegadel kandis ta ka avalikkuse ees maske. Glamuuri ja naeratamise kõrval diagnoositi ta tütrel kliiniline depressioon ning selgus, et ta on introvert. Krista sai šoki, sest oli oma alati rõõmsameelset tütart terve elu avalikkuse ette kaasa tassinud.

Ta ootas tunde ja tunde tütart arstide uste taga ega andnud alla. „Kui su laps paugutab uksi ja saadab su pikalt, on kõik okei. Vaikus on palju ohtlikum,“ sai Kristale selgeks.

Samal ajal säras ta üritustel, andis intervjuusid ja juhtis Eesti meelelahutusmaailma suurimat ajakirja.

ARMASTAB NOORI: „Armastan noori tuhendeid kordi rohkem kui omavanuseid pässe.“

Kuidas Krista Lensin seljatas läbipõlemise, mismoodi aidata depressioonis last ja õppida elama täiel rinnal end läbi põletamata – nendele küsimustele saad vastused „Rööprähklejate“ podcast’is, mis on kuulatav Delfi Taskus, Spotify’s ja Apple Podcast’is.