Fassaadi remondi tõttu olid kõik aknad kilega kinni kleebitud ja kuna inimesi oli ruumis palju, hakkas hoolimata kõrgetest lagedest õhk lõppema, nii et kile sisse tuli lõigata auk ja lasta seltskonnale natuke värskeid tuuli.

Ökonomist Kaspar Oja pidas oma 35. sünnipäeva.

Nädal varem oli Riigikohus otsustanud, et pensionireform võib toimuda. Ja juba oli selge, et poole aasta pärast toimub abielureferendum.

Tarmo Jüristo sõnul sündis idee ühendusest Salk sealsamas umbses Planeedi tänava korteris, kuigi mõelnud oli ta millegi sarnase peale juba mõnda aega.

Konservatiivne pool on varustatud raha, organisatsioonide ja andmetega – liberaalidel pole peale sooja õhu mitte midagi. Tuleb luua platvorm, hästi rahastatud ja selgete eesmärkidega.

Nädal hiljem saab ühendus Salk esimesed 500 eurot.

Kaks ja pool aastat hiljem laekuvad ühekorraga valimistel antud e-hääled ning tohutu kergendus valgub üle Salga liikmete. „Hääled tulid!“, „Võitsime!“, „BOOM!“ juubeldavad Salga rahastajad ühises WhatsAppi grupis.

Selle kahe ja poole aasta sisse jääb valimiste võitmiseks ja inimeste mõjutamiseks tehtud töö, millesarnast pole Eestis varem tehtud, ei mahult ega põhjalikkuselt.