Ühel hetkel Kristel tundis, et keegi ei saa talle enam midagi halvemini öelda, kui ta ise on endast mõelnud. Talle ei meeldinud enda keha ja enesepiitsutamine algas juba kooliajal. „Mul olid piltilusad sõbrannad ja tundsin ennast nagu näts nende talla all. See oli nii tume ja vastik aeg, et ei taha seda meeldegi tuletada.“

Kuidas probleemid kuhjusid kuni armideni kätel, kuula podcast’ist.

1x
00:00

Probleeme aitas seljatada tantsimine ja elukaaslasest koomik Mattias Naan. „Matu oli mu ankur ja näitas, et olen armastust väärt. Tänu temale ja tantsimisele sain kodust välja.“ Kristeli soovitab oma muredele leida kuulaja, mitte hinnanguteandja ning leida hobi, kuhu energia suunata. „Kirjuta, joonista, maali, jookse, karju. Füüsiline tegevus aitab sind, et su sees poleks kaheksajalga, kes sind oma haardes hoiaks.“

Kristeli missioon on päästa maailm läbi huumori. Ta ei taha kunagi täiskasvanuks saada ja tihti naerab koos Mattiasega iseenda naljade üle. „Hommikuti olen kodus Snäufi ja peame Matuga alati kohvikruusid enne joomist kolksuga kokku lööma,“ naerab ta.

Mišaks jään ma vist igavesti, olgugi et sarja enam ei tehta.

Kristel Aaslaid

Oma vahetu olekuga on Kristel jõudnud paljude südamesse juba seriaalist „Padjaklubi“. „Mišaks jään ma vist igavesti, olgugi et sarja enam ei tehta,“ räägib ta muuhulgas podcast'i „Rööprähklejad“ värskes osas.

Nüüd mängib ta vana kolleegi Grete Kullaga seriaalis „Naised vormis“ politseinikke. Muide, korravalvurite eest on Kristel ka ise plehku pannud. „Lapsena kõlkusin puuokstel ja naabrid kutsusid politsei. Jooksime sõbrannaga elu eest ja kamuflaažiks vahetasime omavahel joped. Politsei meid kätte ei saanud.“

Teine kord aga sõitis Kristel praami peale ja jäi kiiruseületamisega politseile vahele. „Mul oli veel roheline leht ja pidin seetõttu ARK-is eksami uuesti tegema.“ Seda viitsimist Kristelil aga polnud ja nii ei olnudki tal üle viie aasta kehtivat juhiluba.

HOOAJA VIIMANE KÜLALINE: Järgmises episoodis võtavad saatejuhid Rauno Ruus ja Jan Joonas Tuuna hooaja kokku ning jagavad kulissidetaguseid lugusid.

Lisaks saad saatest teada, millal plaanib Kristel teha Onlyfansi konto, kuidas läksid tema suhtekorraldusõpingud ülikoolis, kumb koomikutest on kodus rohkem täiskasvanu ning millal on oodata perelisa ja pulmi.

„Rööprähklejate“ podcasti saad kuulata Delfi Taskus, Spotifys ja Apple Podcast’is. Palju nalja saab ka TikTokis - vt kasutajanime „Rööprähklejad“!